CELEBRITIES

Ένα βίντεο του Jay Z να μιλάει σε μία 9χρονη έγινε viral σε μερικές μόνο ώρες


Αφροδίτη Σακκά

24 Νοεμβρίου 2017

000-ud4e4.jpg

Διαβάστε εδώ: Η εμφάνιση της Beyoncé που δικαιολογεί τον τίτλο της βασίλισσας

"Αυτή τη στιγμή η Αμερική είναι πολύ πιο σεξιστική απ' ότι είναι ρατσιστική," είπε. "Αλλά εσύ, νεαρή κυρία, έχεις τη δυνατότητα να γίνεις η επόμενη πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Να το πιστεύεις αυτό." Το video από το περιστατικό έγινε viral σε μερικές μόνο ώρες.

Ο Jay Z χρησιμοποίησε το performance του στο Bridgestone Arena του Nashville την προηγούμενη εβδομάδα για να περάσει ένα εξίσου θετικό μήνυμα στο κοινό.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το πανάκριβο εξοχικό που αγόρασαν ο Jay Ζ και η Beyonce

[gallery-717572]

 

"Συμβαίνουν πολλά πράγματα στον κόσμο αυτή τη στιγμή," δήλωσε, όπως αναφέρει το The Tennessean. "Αλλά θέλω να πω μόνο ένα πράγμα, η αγάπη θα υπερισχύει πάντα του μίσους."

Ενώ ο μουσικός δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Donald Trump (χρησιμοποίησε απλά μέσα στη πρότασή του την αγγλική λέξη "trump"), στο παρελθόν έχει ασκήσει κριτική κατά του προέδρου των ΗΠΑ και της κυβέρνησής του.

Το Σεπτέμβριο, ο Jay Z είπε στο BBC πως ο Trump είναι ένα "αστείο". "Δεν μπορώ να πω καν με όλο το σεβασμό, με όλη την ασέβεια," συμπλήρωσε.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Michelle Obama ντύθηκε Beyonce για τα γενέθλια της τραγουδίστριας

[gallery-717413]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.