CELEBRITIES

Ο John Stamos παντρεύτηκε


The Jennettes

5 Φεβρουαρίου 2018

000-xe6yz.jpg

Όπως αναφέρει το E! News, το ζευγάρι έκανε έκανε μία πολύ μικρή γαμήλια τελετή. Είχαν περίπου 50 καλεσμένους στην εκκλησία και αργότερα στη δεξίωση στο σπίτι του Stamos. Λευκά ροδοπέταλα ήταν έπλεαν στην πισίνα, ενώ παρ' ότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες της McHugh, το People αναφέρει πως φόρεσε "ένα λευκό, στραπλες νυφικό με φούστα από τούλι". Η McHugh λατρεύει τη Disney, οπότε είμαστε σίγουρες πως το φόρεμα θα έμοιαζε παραμυθένιο. 

Φυσικά, στους περισσότερους γάμους συμβαίνει κάτι λάθος και σε αυτή τη περίπτωση συνέβη κάτι πολύ λάθος. Λήστεψαν το δωμάτιο ξενοδοχείου της McHugh στο Beverly Hills, την βραδιά πριν τον γάμο. Οι αρχές είπαν πως κάποιος μπήκε μέσα και έκλεψε κοσμήματα αξίας 165.000 δολαρίων, τα οποία σκόπευε να φορέσει στον γάμο. Δεν υπήρξε ένδειξη πως κάποιος παραβίασε την πόρτα, οπότε η αστυνομία του Beverly Hills δε γνωρίζει ακόμη το πώς μπήκαν στο δωμάτιο. Ευτυχώς, η McHugh ήταν ασφαλής, αφού δεν βρισκόταν στο δωμάτιο όταν συνέβη η ληστεία -πιθανόν να κανόνιζε τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου της την επόμενη μέρα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το ρομαντικό post του John Stamos

[gallery-717718]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.