CELEBRITIES

Kim Cattrall Vs Sarah Jessica Parker: Όλη η ιστορία πίσω από την... αγάπη που έγινε μίσος


The Jennettes

13 Φεβρουαρίου 2018

000-par1936968.jpg

Φήμες, όμως, για την κόντρα των δύο ηθοποιών υπήρχαν από το 2004.

Όλα ξεκίνησαν στην απονομή βραβείων Emmy εκείνης της χρονιάς, όταν φωτογραφήθηκαν οι πρωταγωνίστριες της σειράς χωρίς την Kim. Παρόλο που ήταν εκεί, απείχε από τις τηλεοπτικές της κολλητές. «Είμαστε φίλες; Όχι. Είμαστε επαγγελματίες ηθοποιοί. Έχουμε ξεχωριστές ζωές», δήλωσε για το συμβάν.

Τον ίδιο Δεκέμβριο, σε συνέντευξή της απάντησε στα σενάρια που την ήθελαν να αποχωρεί από το Sex and the City επειδή ζητούσε περισσότερα χρήματα από την παραγωγή. «Μετά από έξι χρόνια ένιωσα ότι μπορούσαμε όλες να επωφεληθούμε από την επιτυχία της σειράς», είπε, ενώ τόνισε ότι θα επέστρεφε μόνο εάν το σενάριο ήταν καλό.

Το 2008 η Sarah Jessica Parker διέψευσε τις φήμες για κόντρα με την ηθοποιό, απαντώντας σε δημοσιογράφο ότι είναι φίλες και στηρίζει την επιλογή της να απέχει, παρά το γεγονός ότι όλα τα υπόλοιπα μέλη του καστ αλλά και η ίδια ήθελαν να συνεχιστεί όλο αυτό.

Με την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, ένας από τους παραγωγούς μίλησε για προσπάθεια που κατέβαλλαν οι άλλες τρεις πρωταγωνίστριες για να συμβαδίσουν με την ολοένα αυξανόμενη επιτυχία της Sarah – και τον ολοένα μεγαλύτερο μισθό της.

Για μία ακόμα φορά ήρθε η Parker το 2009 να δηλώσει «Κανείς δε θέλει να πιστέψει ότι αγαπώ την Kim. Όμως εγώ τη λατρεύω», ενώ η Cattrall συμφώνησε, δίνοντας τέλος στη φημολογούμενη διαμάχη τους.

Οι ιστορίες για την κακή σχέση των δύο σταρ επανήλθαν το 2016, όταν ανακοινώθηκε ότι τελικά δε θα κυκλοφορήσει τρίτη ταινία Sex and the City.

H Kim Cattrall θεωρούσε ότι η ιδέα της ταινίας είχε γίνει γραφική και δεν ανταποκρινόταν στις ανάγκες τόσο του σημερινού κοινού όσο και στις δικές της. Ταυτόχρονα, η Sarah δήλωνε συνεχώς ότι είναι συντετριμμένη με την άρνηση της της τηλεοπτικής – και κινηματογραφικής πλέον- Samantha να συμμετάσχει, καθώς ήθελε πολύ να κυκλοφορήσει το τρίτο μέρος. «Αυτό ήταν, δε θα το κάνουμε. Είμαι απογοητευμένη. Είχαμε μία υπέροχη ιστορία και δεν μπορέσαμε να δώσουμε τη συνέχειά της στο κοινό», είπε το Σεπτέμβριο του 2017.

Στο πλευρό της Sarah, στάθηκε η Kristin Davis – ή αλλιώς Charlotte, αποχαιρετώντας το χαρακτήρα που για τόσα χρόνα υποδύθηκε με μία ανάρτησή της στο Instagram.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Kim Cattrall μίλησε ανοιχτά για το θέμα και εξέφρασε τα παράπονά της από όσους συμμετείχαν στην αγαπημένη σειρά ενώ, αναφερόμενη ειδικά στην Parker είπε πως «πραγματικά θα μπορούσε να είχε φερθεί καλύτερα» ενώ συμπλήρωσε πως στην πραγματικότητα ποτέ δεν είχαν υπάρξει φίλες.

Με την σειρά της, η Sarah Jessica Parker, δήλωσε σε συνέντευξή της τον Ιανουάριο, πως έχει πληγωθεί καθώς η ίδια δεν έχει τόσο άσχημες αναμνήσεις από τη σχέση τους.

Όλα αυτά μέχρι να φτάσουμε στο πιο πρόσφατο συμβάν με την έκρηξη της Kim, που μάλλον έφερε και την οριστική ρήξη στη σχέση των δύο σταρ.

Gallery: Δείτε επίσης το beauty secret της Sarah Jessica Parker

[gallery-716358]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.