CELEBRITIES

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν οικογένεια


22 Μαρτίου 2018

000-12e31t23828.jpg

«Οι πηγές μου λένε ότι ανυπομονεί να κάνει παιδιά, πολύ σύντομα μετά την τελετή. Δεν το έχει κρατήσει κρυφό», δήλωσε στο Entertainment Tonight.

O Harry προς το παρόν απολαμβάνει το ρόλο του θείου, καθώς περνά πολύ χρόνο με τα παιδιά του William και της Kate Middleton. Με τη γέννησή τους, όμως, και όσο περισσότερο ασχολούταν μαζί τους, άρχισε να του γεννιέται η επιθυμία να αποκτήσει τη δική του οικογένεια.

Φυσικά, τα ανίψια του έχουν γνωρίσει τη μέλλουσα σύζυγό του, με την οποία τα πηγαίνουν περίφημα! Τώρα, μάλιστα, που μένουν όλοι μαζί στο Παλάτι και τα διαμερίσματά τους βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, το δέσιμο που έχουν αναπτύξει είναι πολύ έντονο.

«Ο λόγος που ο Harry επέμενε τόσο να συναντηθούν η Meghan και οι μικροί πρίγκιπες, ήταν για να δει εκείνη πώς θα είναι όταν θα κάνουν παιδιά. Το να είσαι ευγενής, δε συνεπάγεται τη δημιουργία όμορφης οικογένειας, αλλά ο George και η Charlotte ήταν εδώ της δείξουν ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί», συνεχίζει η Nicholl.

Άλλωστε, στην πρώτη του κοινή συνέντευξη το ζευγάρι αποκάλυψε ότι θέλει πολύ να αποκτήσει απογόνους. Εκείνος, όταν του έγινε ερώτηση πάνω στο θέμα, απάντησε «Φυσικά. Ένα βήμα τη φορά. Ελπίζω πως θα έχουμε οικογένεια στο κοντινό μέλλον».

Εμείς, πάντως, ανυπομονούμε να δούμε το George και τη Charlotte να παίζουν με τα ξαδέλφια τους!

 

Gallery: Δείτε επίσης τα κυματιστά μαλλιά της Meghan Markle

[gallery-718315]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.