CELEBRITIES

Οι Κάννες απαγορεύουν τις selfies στο red carpet για τον πιο περίεργο λόγο


Αφροδίτη Σακκά

26 Μαρτίου 2018

20170526-zaa-p127-136.jpg

Οι celebrities που εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί των Καννών με τις πιο προσεκτικά διαλεγμένες τουαλέτες τους, συχνά σταματούν για να ποζάρουν σε selfies με τους fans. Μερικές φορές οι celebrities το κάνουν ευχάριστα, μερικές φορές μπορεί να αρνηθούν ευγενικά, αλλά ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των Καννών είναι πως οι fans μπορούν να στέκονται πολύ κοντά στο σημείο δράσης (σε αντίθεση με τα Oscars, όπου βρίσκονται σε κερκίδες). Fans σε απόσταση αναπνοής και μία προσδοκία για υψηλή ραπτική στο κόκκινο χαλί σημαίνει πως οι selfies θα βγούν. Είναι κάτι αναπόφευκτο, αλλά αβλαβές.

Σε πρακτικό επίπεδο, καταλαβαίνουμε πώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει κολλήματα στην κίνηση. Αλλά αν υπάρχει χώρος και χρόνος, και ένας celebrity έχει τη θέληση, γιατί να μην μπορεί να κάνει μία αστεία γκριμάτσα με έναν fan; Το Vanity Fair αναφέρει πως οι selfies είναι λιγότερο χρονοβόρες από τα αυτόγραφα -είναι σίγουρα πιο εύκολες.

Όπως και να 'χει, ο Fremaux μίλησε και πλέον οι selfies είναι απαγορευμένες. Το Vanity Fair επίσης σημειώνει πως θα ζητηθεί από τους celebrities να σεβαστούν τον νέο κανονισμό και να μην βγάλουν καμία selfie, ούτε τους εαυτούς τους, ούτε με τους fans. 

 

Gallery: Δείτε καλύτερα red carpet looks στο φεστιβάλ Καννών 2017

[gallery-716881]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.