CELEBRITIES

Η Cindy Crawford αποκάλυψε τον λόγο που έχει μετανιώσει τις γυμνές της φωτογραφήσεις


5 Απριλίου 2018

20170816-zaf-v01-052.jpg

«Δε θέλω να πουν κάποια στιγμή Μακάρι να μην το είχα κάνει ποτέ αυτό. Θέλω να δουν ότι έχουν τη δύναμη να φύγουν. Ως μητέρα, φυσικά ανησυχώ. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Τα παιδιά μου είναι πολύ τυχερά που δουλεύουν στο χώρο μέσα στον οποίο μεγάλωσαν. Όλοι ξέρουν ότι βρίσκομαι από πίσω τους, και δε θα αφήσω να τους συμβεί κάτι», δήλωσε στο Harper’s Bazaar.

 

O 18χρονος Presley και η 16χρονη Kaia πρωταγωνιστούν σε επιδείξεις στην Εβδομάδα Μόδας, ενώ συμμετείχαν μαζί στην καμπάνια του Calvin Klein. H μικρή έκανε το ντεμπούτο της στο σόου της Chanel στην αρχή της χρονιάς και είναι το κεντρικό πρόσωπο της κολεξιόν για τσάντες του οίκου.

 

Μιλώντας για τη σχέση με την κόρη της, η Crawford έχει πει πως επικοινωνούν κάθε μέρα, έστω μέσω μηνυμάτων. «Εάν της στείλω και δε μου απαντήσει μέσα σε ένα τέταρτο, της στέλνω ένα ακόμα με όλα τα γράμματα κεφαλαία και πολλά θαυμαστικά», ανέφερε, και μας δείχνει ότι ακόμα και τα supermodels είναι φυσιολογικές μαμάδες.

 

Gallery: Δείτε επίσης τα πιο iconic looks της Cindy Crawford

[gallery-717646]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.