CELEBRITIES

o Jay-Z μιλάει για πρώτη φορά για την αντίδραση της Beyoncé στην εξωσυζυγική του σχέση


8 Απριλίου 2018

20050308-gaf-g155-042.jpg

«Μερικά χρόνια πριν, βρέθηκα σε μία δύσκολη κατάσταση και ήταν δικό μου το λάθος. Έκανα κάτι που δεν έπρεπε και το μετανιώνω. Από τότε, έχω προσπαθήσει να αναγνωρίσω τα σφάλματά μου και να γίνω καλύτερος άνθρωπος», είπε ο Letterman. «Ποτέ δε μίλησα σε κανέναν για τον πόνο που προκάλεσα τότε και το φόβο ότι διέλυσα την οικογένειά μου… Αναρωτιέμαι αν αυτό σου θυμίζει κάτι», συνέχισε.

Εκείνη τη στιγμή, ο Jay-Z αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο γεγονός ότι υπήρξε άπιστος, λέγοντας πως η σύζυγός του, Beyoncé, έδειξε κατανόηση.

«Όπως εσύ, έτσι κι εγώ έχω μία πανέμορφη σύζυγο που με κατάλαβε και που ήξερε ότι δε με αντιπροσωπεύει εκείνη η πράξη. Είχε όλη την καλή θέληση να πάμε σε μία ειδικό και πραγματικά με αγαπάει. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Για χρόνια, η μουσική που έκανα ήταν αποτέλεσμα όσων συνέβησαν τότε. Όπως εσύ, θέλω να πιστεύω ότι σήμερα βρισκόμαστε σε ένα καλύτερο σημείο, αλλά συνεχίζουμε να το παλεύουμε καθημερινά και να ωριμάζουμε. Πλέον, είμαι περήφανος ως σύζυγος και πατέρας», δήλωσε.

 

Gallery: Δείτε επίσης το εξοχικό αξίας 26 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασαν η Beyoncé και ο Jay-Z

[gallery-717572]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.