CELEBRITIES

Γιατί ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte δε φωνάζουν την Camilla "γιαγιά";


11 Απριλίου 2018

20170719-zaa-n230-605.jpg

Φυσικά,  τετράχρονος George και η μόλις δύο ετών Charlotte δε χρησιμοποιούν τόσο μεγάλους τίτλους όταν αναφέρονται σε εκείνες, στις διάφορες οικογενειακές συγκεντρώσεις. Πώς, όμως, τις αποκαλούν, όταν κλείνουν οι πόρτες; Το σίγουρο είναι ότι αποφεύγουν το παραδοσιακό «γιαγιά».

Ο γιος της, Tom, και η κόρη της, Eliza,  από το γάμο της με το Andrew Parker Bowles έχουν δύο και τρία παιδιά, αντίστοιχα. «Τα εγγόνια  μου με φωνάζουν GaGa», αποκάλυψε η Camilla λίγο πριν τη γέννηση του George. «Είναι αστείο, αλλά το βρίσκω πολύ γλυκό».

Για τον πρίγκιπα William, βέβαια, αποτελεί απλώς σύζυγο του πατέρα του, Charles. Αποκάλυψε ότι «Τα παιδιά έχουν δύο γιαγιάδες, την Carole Middleton και τη Diana». Είναι, λοιπόν, προφανές, ότι χρησιμοποιούν κάποια άλλη προσφώνηση, χωρίς να ξέρουμε με σιγουριά εάν έχουν υιοθετήσει κι εκείνα το διασκεδαστικό χαρακτηρισμό.

Όσον αφορά στην Elizabeth II, η Kate Middleton ανέφερε σε συνέντευξή της ότι «την αποκαλούν Gan-Gan», ενώ δήλωσε ότι η Βασίλισσα είναι πολύ γλυκιά και πάντα έχει  κάποιο δώρο για τους μικρούς πρίγκιπες, όταν την επισκέπτονται.

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, ότι ο George και η Charlotte λατρεύουν να πηγαίνουν στο σπίτι της – ή, όπως το ξέρουμε εμείς, παλάτι του Buckingham.

Gallery: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Kate Middleton στο Sunderland

[gallery-718258]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.