CELEBRITIES

Τα πιο περίεργα τατουάζ των διασήμων


18 Απριλίου 2018

abaca-351886-018.jpg

Robbie Williams

O Robbie Williams αποφάσισε να «χτυπήσει» το ίδιο του το πρόσωπο στο στήθος του, τον Απρίλιο του 2017, με τη λεζάντα UH OH.

Joe Jonas

Oι φαν του διάσημου τραγουδιστή θέλουν να πιστεύουν πως το σχέδιο που έκανε στο χέρι του, είναι το πορτραίτο της αρραβωνιαστικιάς του, Sophie Turner.

Cara Delevingne

H Cara Delevingne έχει κάνει ένα από τα πιο κοψά σχέδια που έχουμε δει, ένα λιοντάρι στο δείκτη της. Συμβολίζει το ζώδιό της και διαψεύδει την πεποίθηση ότι τα τατουάζ είναι απαγορευτικά για τα μοντέλα.

Miley Cyrus

Γνωστή για τα μικρά τατουάζ της, η Miley Cyrus πρόσθεσε στη συλλογή της το πορτραίτο του μικρού της κουταβιού – ακριβώς δίπλα στο ψάρι της, τον Pablow.

Kylie Jenner 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @kileyskloset_ στις

H νεαρή μαμά έκανε τατουάζ στο γοφό της. Έγραψε με κόκκινο μελάνι τη λέξη sanity (λογικη).

David Beckham

Τον αριθμό 99 έκανε τατουάζ στο μικρό δάχτυλο του χεριού του και όχι τυχαία. Είναι η χρονιά που παντρεύτηκε τη Victoria.

Kendall Jenner

To 22 ετών supermodel έκανε αυτό που δεν περιμέναμε ποτέ: Τατουάζ στο εσυτερικό του κάτω χείλους, με τη λέξη Meow.

Βella Hadid

Το διάσημο μοντέλο επέλεξε ένα κομψό τριαντάφυλλο για το πίσω μέρος του  μπράτσου της.

Αdele

Αν κοιτάξουμε το λαιμό της Adele, θα δούμε το γράμμα Α. Αποκλείεται να το έκανε επειδή είναι το αρχικό του ονόματός της, όμως ακόμα ο λόγος είναι άγνωστος.

Louis Tomlinson

Μετά την επανασύνδεσή του με την Eleanor Calder το 2017, το πρώην μέλος των One Direction έδειξε πόσο σημαντική είναι για αυτόν η σχέση τους, αποτυπώνοντας στο χέρι του το γράμμα E.

 

Gallerie: Δείτε επίσης τα finger tattoos που είναι η νέα αγάπη των celebrities

[gallery-716621]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.