CELEBRITIES

Ο λόγος που δεν είδαμε φωτογραφίες από τα γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte είναι πολύ σημαντικός


3 Μαΐου 2018

20170717-zaa-ap2-112.jpg

Από τη γέννηση του πρίγκιπα George, που είναι ο μεγαλύτερος, το royal ζευγάρι κάθε χρόνο μας δείχνει ένα νέο στιγμιότυπο των παιδιών στα γενέθλιά τους. Μάλιστα, πέρσι φωτογράφος της Charlotte ήταν η ίδια η Δούκισσα του Κέιμπριτζ. 

 

 

Αυτή τη φορά, όμως,  κάτι άλλαξε. Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανέβασε φωτογραφία της γλυκιάς πριγκίπισσας από την πρώτη της ημέρα στο νηπιαγωγείο.

Η ειδικός Penny Juror είπε στο βρετανικό Elle ότι ο William και η Kate δε θέλουν να δώσουν άλλη δημοσιότητα στα παιδιά – προς το παρόν τουλάχιστον.  Ήδη φωτογραφήθηκαν αρκετά λόγω της γέννησης του μικρού Louis, οπότε προσπαθούν να τα προστατεύσουν. «Είναι αντισυμβατικοί, όμως, οπότε πιστεύω πως κάποια στιγμή θα αλλάξουν στάση», συνέχισε.

Είναι πολύ πιθανό να δούμε σύντομα επίσημο πορτρέτο του νεογέννητου πρίγκιπα και – ποιος ξέρει;- να κάνει την εμφάνισή της και η μεγάλη του αδελφή!

 

Gallery: Γυναίκες που μόλις γέννησαν συγκρίνουν τον εαυτό τους με την Kate Middleton

[gallery-718423]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.