CELEBRITIES

H Μichelle Obama ανέβασε την πιο συγκινητική φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της


24 Μαΐου 2018

20160513-zaa-d20-880.jpg

 

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

 

«Δεν μπορείτε να το καταλάβετε από τη φωτογραφία, αλλά ο Barack ξύπνησε τη μέρα του γάμου μας τον Οκτώβριο του 1992 με ένα απίστευτο κρύωμα. Με κάποιο τρόπο, μέχρι να έρθει η ώρα να συναντηθούμε στο ιερό είχε γίνει καλά και καταλήξαμε να χορεύουμε σχεδόν όλο το βράδυ», έγραψε. «Είκοσι πέντε χρόνια αργότερα, ακόμα περνάμε καλά ενώ ταυτόχρονα δουλεύουμε σκληρά για να χτίσουμε τη σχέση μας και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Δεν μπορώ να με φανταστώ σε αυτή τη ζωή με κανέναν άλλο», συνέχισε.

Φαίνεται πως τελικά, η πραγματική αγάπη υπάρχει! Η Michelle έχει αρχίσει να μοιράζεται μαζί μας πολλά παλιά στιγμιότυπα, ενώ υπόσχεται πως θα ακολουθήσουν αρκετά.

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

 

«Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες και αναμνήσεις από το βιβλίο  μου, BECOMING», ανέφερε στη λεζάντα.

Προφανώς, αυτό σημαίνει ότι ένα από τα πράγματα που θα έχουμε να κάνουμε μέσα στην εβδομάδα, θα είναι και το να ψάχνουμε διαρκώς το προφίλ της.

 

Gallery: Τα επίσημα πορτραίτα του Barack και της Michelle Obama θέλουμε να τα βάλουμε στον τοίχο μας

[gallery-718218]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.