CELEBRITIES

Γιατί η πριγκίπισσα Charlotte είναι ένα ανερχόμενο fashion icon


The Jennettes

22 Ιουνίου 2018

20170719-zaa-d20-361.jpg

Από τη στιγμή που είδαμε το επίσημο πορτρέτο της από την πρώτη της μέρα στο σχολείο, καταλάβαμε ότι οι ροζ τσάντες είναι οι αγαπημένες της. Τώρα, λοιπόν, έχει μία ακόμη στη συλλογή της.

Τα σχέδια από τις συγκεκριμένες τσάντες πήραν τα ονόματά τους τους μικρούς royals. «Αρχικά ήταν μία και λεγόταν Mini-Windsor. Κυκλοφορήσαμε τρεις τσάντες για τα παιδιά, τις Mini-Windsors για τους μικρούς Windsor!», αποκάλυψε ο σχεδιαστής τους στη Liverpool Echo.

Αν αναλογιστούμε την τεράστια αγάπη της για τα αξεσουάρ, δε θα εκπλαγούμε αν η Charlotte γίνει σύντομα fashion icon σαν τη μητέρα της, Kate Middleton. Ακόμα και στην τελετή Trooping the Colour, οι δυο τους φόρεσαν ταιριαστά σύνολα σε απαλό μπλε.

Πρόσφατα βρέθηκε στο Maserati Charity Polo Trophy, για να παρακολουθήσει τον πατέρα της που έπαιζε. Παρότι ήταν ξυπόλυτη με ένα φλοράλ φόρεμα, δεν άφησε στιγμή τα γυαλιά ηλίου της και μας απέδειξε ότι βάζει το στιλ πάνω απ’όλα.

Μπορεί να είναι μόνο τριών, αλλά η μικρή πριγκίπισσα αναμένεται να έχει τεράστιο μέλλον στο χώρο της μόδας.

Gallery: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Kate Middleton στο Sunderland

[gallery-718258]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.