CELEBRITIES

Γιατί ο πρίγκιπας Harry απέφυγε να κρατήσει το χέρι της Meghan Markle


The Jennettes

1 Ιουλίου 2018

20180609-zaa-ap2-1047.jpg

Μάλιστα, στο παλάτι του Buckingham, κατά τη διάρκεια του Young Leaders Reception, η Meghan προσπάθησε να κρατήσει το σύζυγό της από το χέρι ενώ περπατούσαν. Εκείνος, αντί να ανταποδώσει την κίνηση, οπως έχουμε συνηθίσει, γρήγορα την απέρριψε, σύμφωνα με το βίντεο της Daily Mail.

Σίγουρα δεν είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά ζευγάρια, όμως βλέπουμε ότι σιγά σιγά ο ρόλος τους γίνεται όλο και πιο επίσημος. «Η Βασίλισσα σπάνια κρατά το χέρι του συζύγου της σε δημόσιο χώρο και φαίνεται πως πρόκειται για άγραφο κανόνα που αφορά όλη την οικογένεια», εξήγησε ο ειδικός για τη γλώσσα του σώματος, Robin Kermodetold, στη Daily Mail.

Bέβαια, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως ούτε ο William με την Kate είναι τόσο τρυφεροί ο ένας με τον άλλο. Άλλωστε, δεν εμφανίζονται σε εκδηλώσεις για διασκέδαση, αλλά για επαγγελματικούς λόγους. Επομένως, η στάση τους οφείλει να είναι ανάλογη.

Παρόλα αυτά, και τα δύο πριγκιπικά ζευγάρια φαίνεται να είναι ερωτευμένα και αγαπημένα. Αυτό δε σημαίνει ότι χρειάζεται να το επιδεικνύουν με κάθε ευκαιρία.

Η ειδικός Myke Meier, όμως, τόνισε στο People UK ότι δεν υπάρχει καμία ανφορά στο πρωτόκολλο, σχετικά με τις εκδηλώσεις αγάπης των royals. «Ίσα ίσα, τέτοιες χειρονομίες τους κάνουν να φαίνονται πιο ανθρώπινοι και γι’αυτό ο λαός τους λατρεύει», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gallery: Δείτε επίσης 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

[gallery-718493]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.