CELEBRITIES

Γιατί η πριγκίπισσα Charlotte πήρε το χρίσμα των... Dian-ικών


The Jennettes

18 Ιουλίου 2018

20180709_zaa_ap2_103.jpg

Με μία γρήγορη ματιά στις φωτογραφίες της πριγκίπισσας Charlotte στη βάπτιση του πρίγκιπα Louis την προηγούμενη εβδομάδα, μπορεί να δει κανείς πολύ εύκολα την ομοιότητά της με τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge: τα καστανά μαλλιά, τα αξιολάτρευτα μάγουλα, το αυστηρό βλέμμα. Ωστόσο, οι royal fans έχουν αρχίσει να παρατηρούν πως η μικρή έχει μία ιδιαίτερη ομοιότητα με μία άλλη royal.

Και ναι, ενώ έχει γραφτεί πολλές φορές το ότι η Charlotte μοιάζει με την βασίλισσα Ελισάβετ, τώρα οι fans της πριγκίπισσας Diana υποστηρίζουν πως η μικρή είναι σχεδόν η σωσίας της.

"Η πριγκίπισσα Charlotte μοιάζει τόσο με την γιαγιά της πριγκίπισσα Diana... Είναι τόσο όμορφη," γράει ένα από τα σχόλια. Δεν είναι δύσκολο να δει κανείς την ομοιότητά τους -ειδικά στη μύτη και στα χείλη.

Ο λογαριασμός στο Instagram -που έχει πάνω από 63.000 followers- αναφέρει και τις ομοιότητες του πρίγκιπα George με τον μικρότερο αδερφό του, Louis, σε άλλο post.

 

Δείτε ακόμη: H πριγκίπισσα Charlotte κάνει το ντεμπούτο της στο μπαλκόνι του Buckingham

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.