CELEBRITIES

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle καλωσόρισαν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους


The Jennettes

27 Αυγούστου 2018

abaca_640253_026.jpg

Ο δούκας και η δούκισα του Sussex πρόσθεσαν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους. Όχι, δεν είναι μωρό, αλλά είναι το αμέσως επόμενο καλύτερο: Ένας royal σκύλος. Ο Harry και η Meghan υιοθέτησαν ένα Labrador Retriever, που μένει ήδη στο παλάτι του Kensington μαζί τους. 

Πολλοί πιστεύουν πως το νέο σκυλί αντικαθιστά τον Bogart, το Labrador-Shepherd που έπρεπε να αφήσει πίσω της η Markle όταν μετακόμισε στη Βρετανία για να είναι με τον Harry. Ωστόσο, η Meghan μπόρεσε να φέρει μαζί της το Beagle της, τον Guy, ο οποίος ήταν ένας πραγματικός σταρ στο Instagram της ηθοποιού, πριν εκείνη το κλείσει λόγω των βασιλικών κανόνων.

Το νέο κουτάβι έχει τακτοποιηθεί ήδη στο Nottingham Cottage. "Ο σκύλος έχει αποκατασταθεί επιτυχώς στο cottage τους," είπε μία πηγή στη Daily Mail. "Όπως και οι Sussexes, ο σκύλος θα βρίσκεται μεταξύ του παλατιού και της εξοχικής κατοικίας τους στο Cotswolds."

Το μόνο που μένει τώρα είναι ένα επίσημο βασιλικό πορτραίτο που να περιλαμβάνει και το νέο μέλος της οικογένειας!

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.