CELEBRITIES

Αυτός είναι ο πιο δημοφιλής royal


The Jennettes

29 Αυγούστου 2018

abaca_640254_042.jpg

Όποιος έχει δει τη σειρά The Crown, θα γνωρίζει πως έχει πραγματοποιηθεί εκτενής έρευνα για τη ρεαλιστική απεικόνιση μίας από τις πιο διάσημες οικογένειες. Για τον Matt Smith, που έπαιξε τον πρίγκιπα Philip, στις πρώτες δύο σεζόν της σειράς, αυτό τον οδήγησε στη γνώση πως ο πρίγκιπας Philip, είναι στην πραγματικότητα ο πιο δημοφιλής royal. 

Μιλώντας στο Variety, ο Smith είπε: "Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προκλήσεις για εμένα [διαβάζοντας για τον ρόλο] ήταν πως ένιωθα ότι υπήρχε ενός είδους παρανόηση και προκατάληψη για εκείνον, που τον μείωνε ελαφρώς. Και μετά απ' όλη την έρευνα που έκανα για εκείνον ανακάλυψα πως είναι εξαιρετικά αστείος, πολύ έξυπνος, πολύ δημοφιλής. Είναι ο πιο δημοφιλής απ' όλους τους royals. Αν μιλούσατε σε οποιονδήποτε από το προσωπικό, ο Philip είναι αυτός που αγαπούν όλοι".

Εξηγώντας το γιατί, συνέχισε: "Νομίζω πως σε σύγκριση με τους περισσότερους, είναι περισσότερο άνθρωπος του λαού. Το βασιλικό πρωτόκολλο δεν τον έχει επηρεάσει με τον ίδιο τρόπο όλη του τη ζωή και υπάρχει ενός είδους επανάσταση μέσα του και μία αταξία και μία αναίδεια. Νομίζω πως είναι αρκετά καταδεκτικός και ανοιχτός με το προσωπικό. Όλοι τον λατρεύουν."

Τον ρόλο του Smith θα πάρει ο Tobias Menzies για τη νέα σεζόν, ενώ ο Smith δήλωσε πως χαίρεται που θα αφήσει τον ρόλο, "Τον παραδίδω με ένα χαμόγελο και καλή τύχη. Προτιμώ να κάνω κάτι δύο χρόνια, παρά επτά. Νομίζω είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσεις κάτι δημιουργικό για επτά χρόνια και νομίζω πως αυτή είναι μία από τις αρετές της σειράς".

 

Δείτε ακόμη:  H Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε πριγκίπισσα της Disney

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.