CELEBRITIES

Ο λόγος που οι φίλοι του πρίγκιπα Harry δεν αποδέχονται τη Meghan Markle


The Jennettes

20 Σεπτεμβρίου 2018

20180609_zaa_ap2_1063.jpg

Οι πολιτικές πεποιθήσεις της Meghan Markle φαίνεται ότι δυσκολεύουν την προσαρμογή στη νέα της ζωή στο παλάτι. Αν και δε φαίνεται λυπημένη, πηγές αναφέρουν ότι δείχνει αρκετά μοναχική. Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, η Meghan παρατηρείται συχνά να περπατάει μόνη της στην έκταση Great Tew, στην οποία βρίσκεται το σπίτι όπου διαμένουν με τον πρίγκιπα Harry.

Η Meghan φημολογείται ότι περνάει περισσότερο χρόνο με τον πρίγκιπα και τους στενούς του φίλους, παρά με την δική της παρέα. Ωστόσο, οι φίλοι του Harry μάλλον δεν τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση στις πεποιθήσεις της. H Lady Colin Campbell, βρετανίδα συγγραφέας μιας αμφιλεγόμενης βιογραφίας της Diana, αναφέρει ότι η Meghan είναι ιδιαιτέρως φιλελεύθερη, και οι μοντέρνες, αριστερές της απόψεις δεν ταιριάζουν και πολύ με αυτές των φίλων του Harry. Η Campbell επισημαίνει ότι η Meghan αντιτίθεται σε πολλές από τις ιδέες που αποτελούν διαχρονικά κοινό έδαφος σε αυτούς τους κύκλους (όπως η χρήση όπλων).

Ο χαρακτηρισμός της ζωής της Meghan ως «μοναχική», θυμίζει την αντίστοιχη περιγραφή του βιογράφου Andrew Morton για την Πριγκίπισσα Diana, στο βιβλίο του «Diana - Η αληθινή της ιστορία». Μπορεί η Meghan Markle να μην αντιμετωπίζει ακριβώς τα ίδια προβλήματα στην προσαρμογή της, αλλά σίγουρα υπάρχουν κοινά στοιχεία στις δυσκολίες των δύο γυναικών να αντιληφθούν τους κανόνες της βασιλικής ζωής.

Δείτε επίσης την gallery: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.