CELEBRITIES

H Ariana Grande και ο Pete Davidson χώρισαν και το internet θρηνεί


Αφροδίτη Σακκά

15 Οκτωβρίου 2018

20180821_zaa_nc34_307.jpg

Η Ariana Grande και ο Pete Davidson χώρισαν, όπως αναφέρει το TMZ. Το ζευγάρι, που ήταν αρραβωνιασμένο για 4 μήνες, απ' ότι φαίνεται έδωσαν τέλος στη χέση τους επειδή "δεν ήταν η σωστή στιγμή να πάει στο επόμενο επίπεδο". Οι πηγές του TMZ αναφέρουν πως και οι δύο αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά αποφάσισαν να τελειώσουν το ρομαντικό μέρος της σχέσης τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nación REX (@nacion_rex) on

Τα νέα έρχονται λιγότερο από ένα μήνα μετά τον θάνατο του πρώην συντρόφου της Ariana, Mac Miller, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 26 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο το αν αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού. Ο Pete και η Ariana επιβεβαίωσαν τον αρραβώνα τους τον Ιούνιο, όταν η Ariana άρχισε να φοράει ένα τεράστιο δαχτυλίδι αρραβώνων, μερικές εβδομάδες αφού ξεκίνησαν να βγαίνουν. Από τότε, η τραγουδίστρια και ο star του SNL, δεν έχουν φοβηθεί να δείξουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον. Τον Αύγουστο, έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στα VMAS 2018. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Pete έκανε διάφορες αναφορές στη σχέση τους κατά τη διάρκεια του performance του στο SNL.

Συγχρόνως, ο κόσμος του internet φαίνεται να θρηνεί για τον χωρισμό στο Twitter από χθες το βράδυ:

 

Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τα νέα.

 

Δείτε ακόμη: 8+1 διάσημοι χωρισμοί του Hollywood

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.