CELEBRITIES

Η εξομολόγηση του πρίγκιπα Harry για την ψυχική του υγεία


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2018

20181018_zaa_nc34_010_1.jpg

Τη δεύτερη μέρα του Βασιλικού ταξιδιού στην Αυστραλία, ο Δούκας του Sussex μίλησε για τα προβλήματα της ψυχικής του υγείας σε μια συναισθηματική ομιλία.

"Πρέπει να ξέρουμε ότι μέρος του να είναι κανείς δυνατός προέρχεται από το κουράγιο να ζητάει βοήθεια όταν τη χρειάζεται", είπε ο πρίγκιπας σε ένα κοινό αποτελούμενο από Αυστραλούς χωρικούς.

Στεκόμενος μαζί με την έγκυο γυναίκα του στη βροχή ο πρίκιπας Harry μίλησε για τα υψηλά ποσοστά αυτοκτονιών στην Αυστραλία και στις επαρχιακές περιοχές. "Δεν πρέπει να υποφέρετε στη σιωπή", πρόσθεσε. "Είστε όλοι μαζί σε αυτό, και αν μπορώ να μιλήσω προσωπικά, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Το να ζητήσω βοήθεια ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου", είπε ο πρίγκιπας. Το κοινό χειροκρότησε έντονα την παραδοχή και η συζυγός του τού χαμογέλασε ενθαρρυντικά.

 Ο Πρίγκιπας Harry έχει ξαναμιλήσει για τα προβλήματα θυμού και άγχους που του έχει προκαλέσει ο θάνατος της μητέρας του σε ηλικία 12 ετών. "Το να κλείνω όλα τα συναισθήματά μου για 20 χρόνια, είχε σοβαρό αντίκτυπο στην προσωπική ζωή και στη δουλειά μου", είπε. O Δούκας του Sussex είναι συνήγορος σε ζητήματα ψυχικής υγείας, αφότου αυτός και ο αδερφός του William, ίδρυσαν τον οργανισμό Heads Together, το 2016.

Δείτε επίσης: Meghan Markle και Prince Harry στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.