Μία φωτογραφία του 1957 δείχνει την ομοιότητα του πρίγκιπα Philip με τον εγγονό του, Harry

The JennettesTHE JENNETTES Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Μία φωτογραφία του 1957 δείχνει την ομοιότητα του πρίγκιπα Philip με τον εγγονό του, Harry

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο πρώτο τους royal tour στην Αυστραλία, τα Fiji, τη Νέα Ζηλανδία και το βασίλειο Tonga. Σαν φόρο τιμής για την επίσκεψή τους, ο βασιλικός φωτογράφος δημοσίευσε μία εκπληκτική φωτογραφία στα social media, που δείχνει την εξαιρετική ομοιότητα του πρίγκιπα Philip με τον πρίγκιπα Harry.

Ο φωτογράφος, Chris Jackson, αποκάλυψε πως μία από τις φωτογραφίες του θα περιληφθεί στο εξώφυλλο του Paris Match, με αφορμή τα νέα εγκυμοσύνης της Meghan Markle. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Jackson δήλωσε πως ανακάλυψε ένα παλιό τεύχος του Paris Match και συνειδητοποίησε το πόσο μοιάζουν παππούς και εγγονός.

Ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στο Instagram και το Twitter, ο Jackson έγραψε: "Βρήκα αυτό το υπέροχο vintage εξώφυλλο του @parismatch_magazine από το 1957 σε μία επίσκεψή μου στο γαμήλιο χώρο μας στη Γαλλία πριν δύο χρόνια - Ποιον σας θυμίζει; Κάντε swipe right για να δείτε! Νομίζω πως έχει τυπωθεί από ασπρόμαυρο φιλμ αλλά διορθώστε με αν είμαι λάθος".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Jackson (@chrisjacksongetty) on

 

Δείτε ακόμη: Celebrities σε φωτογραφίες που προσπαθούν να ξεχάσουν

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
11 photos

More for you

Don't Miss