CELEBRITIES

Το ξεκαρδιστικό Χριστουγεννιάτικο δώρο της Kate Middleton στον Πρίγκιπα Harry


The Jennettes

22 Νοεμβρίου 2018

20170405_zaa_m160_0621.jpg

Υπάρχει μια Βασιλική οικογενειακή παράδοση η οποία αξίζει να γίνει μέρος μιας Χριστουγεννιάτικης ταινίας. Κάθε παραμονή Χριστουγέννων, η Βασιλική Οικογένεια ανταλλάσσει πάμφθηνα, κωμικά δώρα (όσο πιο φτηνά, τόσο πιο καλά). Σε αυτήν την ανταλλαγή, η κομψή και σοβαρή Kate Middleton έκανε ένα ξεκαρδιστικό δώρο στον πρίγκιπα Harry όταν ακόμα ήταν εργένης.

Είναι ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα στην ιστορία της οικογένειας, με την καλή έννοια. Η Kate πρόσφερε στον Harry ένα kit για να τιάξει τη δική του κοπέλα. Πρόκειται για ένα kit που χρησιμοποιείται ως δώρο - φάρσα. Ένα κουκλάκι με ύψος 6 εκατοστά, το οποίο μεγαλώνει όταν μπαίνει στο νερό. Είναι τυπικό δώρο για άντρες που δυσκολεύονται να βρουν τη σωστή κοπέλα για αυτούς, και είναι ιδιαίτερα ταιριαστό στην περίπτωση της Kate και του Harry, καθώς η Δούκισσα του Cambridge οργάνωνε συχνά τυφλά ραντεβού για τον νεαρό πρίγκιπα, πριν γνωρίσει τη Meghan Markle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grow your own girlfriend #growyourowngirlfriend #choctawlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Choctawvalleylife (@choctawvalleylife) στις

Ακόμα και όταν γνώρισε τη Meghan, ο Ηarry ζήτησε την έγκριση της Kate, καθώς η Δούκισσα του Cambridge είναι πολύ κοντά με τον πρίγκιπα και έχει έναν ρόλο σχεδόν μέντορα για αυτόν. Πάντως και ο Harry έχει μπει στη λίστα με τα ευφάνταστα δώρα αυτής της ανταλλαγής, καθώς μια φορά είχε πάρει στη Βασίλισσα ένα σκουφάκι μπάνιου που επάνω έγραφε "Δεν είναι ζόρικη η ζωή;".

Μακάρι να είχαμε μια καταγραφή της αντίδρασής της. Ή έστω ένα video από την επόμενη ανταλλαγή δώρων.

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.