CELEBRITIES

H βασίλισσα Ελισάβετ Β' έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να τρώει μπανάνες


The Jennettes

23 Νοεμβρίου 2018

20181115_zaa_ap2_1231.jpg

Η Βασιλική Οικογένεια πάντα βρίσκει τρόπους να μας συναρπάζει. Μερικές φορές όμως, οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Μια τέτοια υπέροχη λεπτομέρεια είναι ότι η Βασίλισσα τρώει τις μπανάνες με μαχαιροπήρουνο, γιατί έτσι. Θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει υπερβολική αυτήν τη συνήθεια; Σίγουρα. Ωστόσο η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι ο ανθρωπος με τη μακροβιότερη παραμονή στο βασιλικό θρόνο στην ιστορία της Βρετανίας, οπότε ποιες είμαστε εμείς για να κρίνουμε;

Οι πληροφορίες για τις διατροφικές συνήθειες της Βασίλισσας μας έρχονται από τον Darren McGrady, επικεφαλής σεφ του Παλατιού από το 1982 μέχρι το 1993. Ο άνθρωπος που ξέρει τα διατροφικά χούγια της βασιλικής οικογένειας καλύτερα από τον καθένα, εξηγεί ότι κάθε γεύμα στο Buckingham πρέπει να τρώγεται με μαχαιροπήρουνο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Πολύ συχνά ρωτάνε τον McGrady τι τρώει για επιδόρπιο η βασιλική οικογένεια και οι άνθρωποι ξαφνιάζονται όταν ακούνε ότι τα φρέσκα φρούτα είναι το τυπικό επιδόρπιο του παλατιού (ίσως επειδή αυτό που οι αμερικάνοι ονομάζουν επιδόρπιο, η βασιλική οικογένεια το ονομάζει "πουτίγκα"). Επομένως, μετά το γεύμα πουτίγκα, σερβίρονται 4 είδη φρούτων ως επιδόρπιο.

Ο σεφ αποκάλυψε ότι η βασιλική οικογένεια τρώει επίσης περίεργα τα αχλαδια, από τα οποία κόβει το πάνω μέρος και τρώει το υπόλοιπο με το κουτάλι, σαν αυγό μελάτο.

Δείτε ακόμη: 9 ασυνήθιστες παραδόσεις για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.