CELEBRITIES

Ο πραγματικός λόγος που ο Harry και η Meghan φεύγουν απ' το παλάτι του Kensington


The Jennettes

27 Νοεμβρίου 2018

20181016_zaa_ap2_120.jpg

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, το παλάτι του Kensington επιβεβαίωσε πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακομίζουν από την κατοικία τους μέχρι σήμερα στο Λονδίνο και πηγαίνουν στο Frogmore Cottage στο Windsor Castle. "Το Windsor είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρος" για τους royals και είναι "ευγνώμονες που η επίσημη κατοικία τους θα βρίσκεται στη περιοχή" έγραψε το παλάτι του Kensington στην επίσημη δήλωση.

Μέχρι τότε, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex φημολογείται πως θα μετακομίσουν στο διαμέρισμα 22 δωματίων του παλατιού του Kensington, δίπλα από τον πρίγκιπα William και τη Kate Middleton. Γιατί όμως η ξαφνική μετακόμιση;

Σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα της βασιλικής ανταποκρίτριας Rebecca English στη Daily Mail, η απόφαση να μετακομίσουν δεν πάρθηκε εξαιτίας κάποιου δραματικού τσακωμού με την οικογένεια, αλλά λόγω της οικογένειας του Harry που μεγαλώνει.

Εκείνος και η Meghan περιμένουν το πρώτο τους παιδί την άνοιξη του 2019 και εκείνος "θέλει να ξεφύγει από τη γυάλα της βασιλικής ζωής για χάρη του γάμου και του αγέννητου παιδιού του," γράφει η English. Συγκεκριμένα, ο γάμος του με τη Meghan "επιτάχυνε" την απόφαση εκείνου και του William να μείνουν ξεχωριστά.

Ένας από τους λόγους που απέρριψαν το Διαμέρισμα 1 στο Kensington, παρά το ότι ο δούκας και η δούκισσα του Gloucester μετακομίζουν την επόμενη χρονιά, ήταν το ενδεχόμενο κόστος της ανακαίνισης, είπε μία πηγή στην English. Το διαμέρισμα της Kate και του William ακριβώς δίπλα κόστισε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, 4,5 εκ. λίρες σε φόρους.

Ακόμα ένας λόγος για τη μετακόμιση είναι επειδή ο Harry δεν θέλει τα παιδιά του να μεγαλώσουν τόσο στο επίκεντρο της προσοχής, όσο του William. Ωστόσο, ο William είναι δεύτερος στη σειρά για τον θρόνο, οπότε πρέπει να μένει στο Λονδίνο, ο Harry που είναι 6ος έχει περισσότερη ελευθερία.

Η Εnglish γράφει παρ' όλα αυτά πως έχουν υπάρξει "κάποιες εντάσεις" με κάποιον μέσα από το παλάτι να της εξομολογείται πως η Markle ακόμα προσπαθεί να συνηθίσει τους "περιορισμούς του royal lifestyle". Οι πηγές στη Daily Mail επιμένουν, βέβαια, πως ο William και ο Harry παραμένουν "πολύ κοντά" και "κρατάνε κακία".

Παρά τις περιστασιακές άβολες στιγμές, η "Kate είναι ήρεμα και δεν έχει γίνει τίποτα αρκετά κακό για να κάνει τον Harry και τη Meghan να μετακομίσουν", συμπληρώνει μία πηγή στην English. "Ο κόσμος είναι πραγματικά χαρούμενος που τους βλέπει τόσο αγαπημένους".

 

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.