CELEBRITIES

Σαρώνει ο Λάνθιμος στις ΗΠΑ, τον αποθεώνει και η Taylor Swift


27 Νοεμβρίου 2018

20181116_zap_g203_108.jpg

To «The Favourite» (Η Ευνοούμενη), η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, σπάει ταμεία στο αμερικανικό box office και καταγράφει ρεκόρ, ενώ δεν άφησε ασυγκίνητη ούτε τη σταρ της ποπ, Τέιλορ Σουίφτ, η οποία είδε το φιλμ και το αποθέωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και καθώς διαθέτει εκατομμύρια followers, ο έλληνας σκηνοθέτης δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη και πιο άμεση διαφήμιση, στην εποχή των social media.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, το «The Favourite» κατέχει πλέον το ρεκόρ μέσου όρου εισπράξεων για το 2018, ενώ κατέγραψε και τον καλύτερο μέσο όρο των τελευταίων δύο ετών στην κατηγορία ανεξάρτητης ταινίας (Indie). Η ταινία έκανε άνοιγμα σε μόλις 4 αίθουσες, στη Νέα Υόρκη και στο Λος Αντζελες, αλλά ύστερα από την αναπάντεχα θερμή υποδοχή της, έρχονται προβολές σε τριάντα ακόμη σημεία το επόμενο Σαββατοκύριακο, το πρώτο του Δεκεμβρίου 2018.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.