CELEBRITIES

Δεν θα ακούσετε ποτέ τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' να λέει αυτή τη λέξη


The Jennettes

28 Νοεμβρίου 2018

20181115_zaa_ap2_125.jpg

Υπάρχουν διάφοροι περίπλοκοι νόμοι και κανόνες που πρέπει να θυμάται κανείς αν γίνει ποτέ μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά αυτή η πρόσφατη αποκάλυψη για τις προτιμήσεις της βασίλισσας Ελισάβετ Β' αξίζει να σημειωθεί. Κυρίως επειδή είναι εξαιρετικά αστείες.

Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε, η δούκισσα του Sussex Meghan Markle είναι μερικούς μήνες έγκυος με το πρώτο της παιδί κι εκείνη και ο σύζυγός της πρίγκιπας Harry δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Αλλά ήδη σπάσαμε το πρωτόκολλο, γιατί σύμφωνα με τη βασίλισσα, η λέξη "έγκυος" δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται ποτέ για μία γυναίκα που περιμένει παιδί.

Ένα παλιό άρθρο του Us Weekly που βρήκε ξανά το φως της δημοσιότητας, που αναλύει όλα όσα δεν αρέσουν στην βασίλισσα, αποκαλύπτει πως η Ελισάβετ απλά σιχαίνεται τη λέξη "έγκυος" και τη θεωρεί "χυδαία", σύμφωνα με μία πηγή από το παλάτι.

Οπότε πώς θα περιέγραφε την κατάσταση της Meghan η βασίλισσα; Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ίδιας πηγής, προτιμά να αναφέρεται σε όλες τις εγκύους ως "στον δρόμο για οικογένεια". Ανάμεσα στα άλλα πράγμα που απεχθάνεται η βασίλισσα βρίσκονται οι πατάτες, η σούπα, μωρά στο δείπνο, άνδρες με σορτσάκια, ψεύτικα παπιγιόν και τον ήχο που κάνουν όταν τσουγκρίζουν τα παγάκια σε ένα ποτήρι.

 

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.