CELEBRITIES

Οι πρώτες γαμήλιες φωτογραφίες της Priyanka Chopra και του Nick Jonas είναι απλά εντυπωσιακές


The Jennettes

3 Δεκεμβρίου 2018

abaca_591209_023_1.jpg

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas είναι επίσημα παντρεμένοι. Το ζευγάρι πραγματοποίησε δύο γαμήλιες τελετές στην Ινδία το Σαββατοκύριακο που πέρασε - μία χριστιανική τελετή και μία παραδοσιακή Ινδική τελετή, όπως αναφέρει το People.

Σύμφωνα με το People, η Priyanka και ο Nick πραγματοποίησαν τη χριστιανική τελετή τους, στην οποία ιερέας ήταν ο πατέρας του Nick, ο πάστορας Paul Jonas, το Σάββατο στο Umaid Bhawan Palace. Την Κυριακή, το ζευγάρι πραγματοποίησε την παραδοσιακή Ινδική τελετή.

Ο Nick και η Priyanka επιβεβαίωσαν τα νέα των γαμήλιων τελετών τους στο Instagram, όπου ανέβασαν μία σειρά φωτογραφιών από την τελετή Mehendi, μία γιορτή πριν την γαμήλια τελετή, όπου η νύφη κάνει τατουάζ χένας σε διάφορα σχέδια. Η τελετή Mehendi είναι κομμάτι της παραδοσιακής Ινδικής τελετής και ένα εξαιρετικά σημαντικό event για την Priyanka.

"Ένα από τα πιο ξεχωριστά πράγματα που μας έχει δώσει η σχέση μας είναι η ένωση των οικογενειών που αγαπούν και σέβονται την πίστη και την κουλτούρα ο ενός του άλλου," έγραψαν η Chopra και ο Jonas στις λεζάντες των φωτογραφιών τους. "Γι' αυτό και ο σχεδιασμός του γάμου μας με μία συγχώνευση των δύο ήταν τόσο υπέροχος. Ένα σημαντικό κομμάτι για μία κοπέλα σε έναν ινδικό γάμο είναι το Mehendi. Ξανά το κάναμε δικό μας και ήταν ένα απόγευμα που ξεκίνησε τη γιορτή με τρόπο που και οι δύο είχαμε ονειρευτεί".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Κι ενώ δεν έχουμε δει ακόμα φωτογραφίες από τις γαμήλιες τελετές, ξέρουμε πως και οι δύο φόρεσαν Ralph Lauren για το γεγονός, όπως επιβεβαίωσε ο σχεδιαστής στο Twitter.

 

Συγχαρητήρια στο ζευγάρι!

 

Δείτε ακόμη: O παραμυθένιος γάμος της Sofia Vergara και του Joe Manganiello

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.