CELEBRITIES

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση μετά τον γάμο


The Jennettes

4 Δεκεμβρίου 2018

20180503_zaf_ny1_011.jpg

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως παντρεμένο ζευγάρι. Μετά από ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο εορτασμών στο Umaid Bhawan Palace στο Jodhpur, η νύφη και ο γαμπρός εθεάθησαν να φεύγουν από το Rajasthan μετά τους εορτασμούς.

Η Chopra ήταν εντυπωσιακή (όπως πάντα) φορώντας ένα πράσινο sari με χρυσά κεντήματα. Το look της ανήκει στον Sabyasachi, έναν Ινδό σχεδιαστή γνωστό για το ότι έχει ντύσει τους μεγαλύτερους celebrities της χώρας. Η Priyanka φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου cat-eye και κοσμήματα επίσης από τον Sabyasachi. Είχε ακόμα χέννα στα χέρια της και sindoor (κόκκινη βαφή σε σκόνη που συμβολίζει την παντρεμένη γυναίκα σύμφωνα με τον Ινδουϊσμό) στα μαλλιά της από τους γαμήλιους εορτασμούς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IBTimes India (@ibtimes_india) on

Ο Nick, χαμογελούσε δίπλα στη σύζυγό του, φορώντας στρογγυλά γυαλιά, μπεζ jacket και παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια. 

Ο γάμος της Priyanka και του Nick ήταν εξαιρετικά ιδιωτικός (οι καλεσμένοι δεν επιτρεπόταν να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους) αλλά το νιόπαντρο ζευγάρι μοιράστηκε μερικές στιγμές από τις τελετές με τους fans τους στα social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

 

Δείτε ακόμη: Γάμος ντυμένος στα χρυσά

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.