CELEBRITIES

Αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας Harry είναι τόσο προστατευτικός με τη Meghan Markle


The Jennettes

10 Δεκεμβρίου 2018

20171201_zaa_m160_025.jpg

H είδηση ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δε θα είναι πλέον γείτονες με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton υπήρξε αφορμή για να πυροδοτηθούν οι φήμες για τη μεταξύ τους διαμάχη. Από ό,τι φαίνεται όμως, η κατάσταση είναι κάπως πιο περίπλοκη από αυτό.

Σύμωνα με τη βασιλική ανταποκρίτρια Emily Andrews, ένας αυλικός του παλατιού της αποκάλυψε το λόγο που ο Harry είναι τόσο ευαίσθητος. «Κατά τη γνώμη μου, ο Harry αισθάνεται ότι δεν μπόρεσε να προστατευσει τη μητέρα του, για αυτό γίνεται τόσο προστατευτικός με τη σύζυγό του. Αυτός είναι ο τρόπος του να εξιλεωθεί». Είναι αλήθεια ότι και τα δύο παιδιά της Diana, η οποία πέθανε το 1997 καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει από τους paparazzi, έχουν μιλήσει ανοιχτά για τον καταστροφικό αντίκτυπο που είχε αυτό στην οικογένειά τους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πρίγκιπας δεν ανέχεται καμία κριτική για την Meghan. Είναι μάλιστα τόσο ευαίσθητος σε αυτό, που βλέπει κριτική ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος ια τη φημολογούμενη αντιπαράθεσή του με τον William. Φαίνεται πως ο William είχε εκφράσει την ανησυχία του αναφορικά με τη σχέση του Harry και της Meghan, και ο Harry τον κατηγόρησε ότι προσπαθούσε να τους χωρίσει.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Harry προσπαθεί να λάβει μέτρα ώστε να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά του. Η μετακόμιση του ζευγαριού είναι επίσης μια κίνηση που προέρχεται από την επιθυμία του Harry να μεγαλώσει τα μελλοντικά παιδιά του μακριά από τη γυάλα της βασιλικής ζωής.

Δείτε ακόμη: Τι φόρεσε η Meghan Markle στη πρώτη εμφάνισή της με τον Harry, ως πριγκιπικό ζευγάρι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.