CELEBRITIES

Ο Cristiano Ronaldo είναι ο πρώτος άνθρωπος με 150 εκατομμύρια followers στο Instagram


The Jennettes

4 Ιανουαρίου 2019

20190103_zsa_z19_2661.jpg

Ο Cristiano Ronaldo έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον πλανήτη που έφτασε τους 150 εκατομμύρια followers στο Instagram, ξεπερνώντας και τη Selena Gomez και την Ariana Grande.

Ο επιθετικός της Juventus μπορεί να μην είναι το πιο ευρέως αγαπητό πρόσωπο στον πλανήτη, αφού ποδοσφαιρικά υπάρχουν πολλοί που προτιμούν τον Messi, και προσωπικά υπάρχουν πολλοί που τον βρίσκουν αλαζόνα και αντιπαθητικό, έχει καταφέρει όμως να κερδίσει το ενδιαφέρον όλων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proud ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Τον Οκτώβριο ο Ronaldo έγινε ο άνθρωπος με τους περισσότερους followers στο Insta, και τώρα ο πρώτος με 150 εκατομμύρια followers. Toν πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας ακολουθεί η τραγουδίστρια Selena Gomez με 144 εκατομμύρια ακολούθους και η Ariana Grande me 141. Δεν είναι ιδιαίτερα περίεργο το ότι έχει ξεπεράσει τη Selena Gomez, δεδομένου ότι η τραγουδίστρια δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα από τις 24 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης: Ο άντρας με τις πιο πρωτότυπες selfies στο Instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.