CELEBRITIES

Jennifer Aniston και Brad Pitt: Γιατί όλοι τους θέλουν ξανά μαζί


6 Ιανουαρίου 2019

abaca_60044_24.jpg

 Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, γι αυτό και δε μας φαίνεται περίεργο που ακόμα τυπώνονται ψεύτικα δημοσιεύματα για την επανασύνδεσή τους.

Αν και το χολιγουντιανό ζευγάρι έχει πάρει διαζύγιο από το 2005, πολλοί εξακολουθούν να τους θέλουν και πάλι μαζί. Μάλιστα η εφημερίδα Telegraph έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ζευγάρι και στις ψεύτικες φήμες που αφορούν την επανασύνδεσή τους. Κυρίως τώρα που και οι δυο είναι πλέον ελεύθεροι, το κοινό θέλει ακόμα περισσότερο να τα ξαναβρούν.

Δείτε εδώ: H private Πρωτοχρονιά της Jennifer Aniston με τους διάσημους φίλους της

Ο γάμος τους έγινε το 2000 και το ζευγάρι έμοιαζε σα να έχει ξεπηδήσει από παραμύθι. Όμως το 2004 ξεκίνησαν τα πρώτα σύννεφα, παρόλο που και οι δυο διέψευδαν τα κουτσομπολιά. Αλλά ο Brad είχε ήδη ερωτευτεί τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ», Angelina Jolie. Όπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο το 2005 το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του και όλοι ένιωσαν απογοήτευση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το Χόλιγουντ να χωριστεί σε δυο στρατόπεδα: της Aniston και της Jolie. Το καλό και το κακό κορίτσι. 

Γιατί όμως οι θαυμαστές συνεχίζουν να θέλουν το ζευγάρι Brad και Jennifer ξανά μαζί; Σύμφωνα με την Telegraph ενδεχομένως το συγκεκριμένο ζευγάρι θυμίζει την εποχή της ανεμελιάς και του αγνού έρωτα. Αντιπροσωπεύει το χάπι εντ που όλοι προσμένουμε με ανυπομονησία.

Δείτε στη gallery τη Jennifer Aniston με σκούρα μαλλιά: 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.