CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry φαίνεται να νιώθει ένοχος που η Meghan Markle δεν είναι ευτυχισμένη


The Jennettes

13 Ιανουαρίου 2019

20171127_mda_nc34_045.jpg

Βλέποντας την Meghan Markle στα βασιλικά της καθήκοντα, είναι δύσκολο να φανταστεί ότι μπορεί να μην είναι ευτυχισμένη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duchess of Sussex visiting Smart Works in London | January 10, 2019 #duchessmeghan #duchessofsussex #meghanmarkle #herroyalhighness

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhtheduchessmeghan) στις

Παρόλα αυτά, οι πηγές είπαν στο US Weekly ότι η Meghan δεν είναι καθόλου ευτυχισμένη με τη νέα της ζωή στο παλάτι και πως ο Πρίγκιπας Harry νιώθει υπεύθυνος για αυτό.

Σύμφωνα με αυτές τις πηγές "Η Μeghan έκανε μια τεράστια θυσία με το να πάει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μακριά από τη μητέρα και τους φίλους της. Το να παντρευτείς κάποιον από τη βασιλική οικογένεια δεν είναι τόσο λαμπερό όσο φαίνεται, οπότε ο Harry νιώθει υπεύθυνος που η Meghan είναι τόσο δυστυχισμένη"

Από ο,τι φαίνεται, ο Harry παίρνει πολύ προσωπικά τις επιθέσεις στη Meghan και έχει θελήσει να κάνει μια δημόσια δήλωση, αλλά το βασιλικό περιβάλλον προσπαθεί να τον αποτρέψει. Παραλλήλως η Meghan έχει να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της και τις φήμες για τηn υποτιθέμενh βεντέτα της με την Kate Middleton.

Τουλάχιστον φαίνεται να απολαμβάνει τα βασιλικά της καθήκοντα, οπότε ελπίζουμε να ηρεμήσουν σιγά σιγά τα πράγματα και να τελειώσει το δράμα.

Δείτε επίσης: #RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.