CELEBRITIES

Γιατί κανένας celebrity δεν ήθελε να συνεργαστεί με τον πρίγκιπα William;


The Jennettes

25 Ιανουαρίου 2019

abaca_634072_002_1.jpg

Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε πως κάθε celebrity που ρώτησε για να υποστηρίξει τον φιλανθρωπικό οργανισμό ψυχικής υγείας πριν τρία χρόνια, αρνήθηκε. Ο δούκας του Cambridge μιλούσε στο Davos World Economic Forum όταν αποκάλυψε πως "πολλοί" διάσημοι ρωτήθηκαν για το αν ήθελαν να υποστηρίξουν το Heads Together, αλλά κανείς δεν ήθελε να έχει σχέση με τις ψυχικές ασθένειες, όπως αναφέρει το BBC.

To 2017, ο William, η Kate και ο πρίγκιπας Harry ίδρυσαν τον οργανισμό, που έχει σκοπό να εξαλείψει το στίγμα γύρω από την ψυχική υγεία.

Ο 36χρονος royal ανέφερε πως η γενιά του πολέμου ενδεχομένως να έχει συμβάλει στο να δημιουργηθεί στο στίγμα αυτό γύρω από τα θέματα ψυχικής υγείας. "Για κάποιο λόγο, ο κόσμος ντρέπεται για να συναισθήματά του - οι Βρετανοί ειδικά," είπε ο William. "Μία ολόκληρη γενιά κληρονόμησε [αυτού του είδους την αντιμετώπιση]. Έτσι αντιμετώπιζες τα προβλήματά σου: δεν μιλάς γι' αυτά."

Αλλά ο πρίγκιπας έκλεισε με το ότι "μία νέα γενιά γνωρίζει πως αυτό δεν είναι φυσιολογικό" και πως και ο ίδιος γνωρίζει ότι είναι πολύ καλύτερο για την υγεία και την ευεξία να μιλά κανείς ανοιχτά για τα συναισθήματά του.

 

Δείτε ακόμη:  H Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε πριγκίπισσα της Disney 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.