CELEBRITIES

To προσωπικό του παλατιού αποκαλύπτει τη μεγάλη αλλαγή του πρίγκιπα Harry μετά το γάμο του με τη Meghan


The Jennettes

29 Ιανουαρίου 2019

abaca_645416_002_1.jpg

Δεν περνάει μέρα χωρίς να μάθουμε κάποιο καινούριο δράμα από το παλάτι του Kensington και τη βασιλική οικογένεια. Αυτή τη φορά, ο βιογράφος των royals, Duncan Larcombe, ισχυρίζεται ότι το προσωπικό του παλατιού έχει αρχίσει να παρατηρεί μια διαφορά στη συμπεριφορά του πρίγκιπα Harry.

Φαίνεται πως ο πρίγκιπας έχει αρχίσει να γίνεται περισσότερο "γκρινιάρης". "Όλα τα μέλη του προσωπικού του Harry τον θεωρούσαν πάντα υπέροχο, αλλά οι δυο τους έχουν γίνει απαιτητικοί", λέει ο Larcombe για τον Δούκα και τη Δούκισσα, ενώ προσθέτει ότι ο πρίγκιπας είναι πλέον αρκετά απρόσιτος, το οποίο δεν είναι καθόλου στοιχείο του χαρακτήρα του.

Ο Larcombe εξηγεί ότι ο Harry είναι ιδιαίτερα αγαπητός για το πόσο ανοιχτόκαρδος και προσγειωμένος είναι, "ένας φυσιολογικός άντρας παγιδευμένος στον κόσμο της βασιλικής οικογένειας". Όμως πλέον, ο Harry μοιάζει να παιρνει τον εαυτό του πολύ πιο σοβαρά απ'ότι συνήθως.

Πάντως, ο βιογράφος διαψεύδει την ύπαρξη δράματος ανάμεσα στο ζεύγος William & Kate και στο ζεύγος Harry & Meghan, η οποία υποτίθεται ότι οδήγησε στην μετακόμιση στο Frogmore Cottage. Σύμφωνα με τον Larcombe, τα αδέρφια είναι πολύ κοντά, και ο μοναδικός λόγος της μετακόμισης ειναι η αναγκη του Harry και της Meghan για ιδιωτικότητα.

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.