CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry πήγε στην αγαπημένη του pub για μία τελευταία φορά πριν γίνει πατέρας


The Jennettes

31 Ιανουαρίου 2019

abaca_645416_003_1.jpg

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle προετοιμάζονται για τον ερχομό του πρώτο τους παιδιού και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πώς θα μπορούσαμε να βρεθούμε εκεί όσο διακοσμούν το παιδικό δωμάτιο. Ίσως, όμως, ο πρίγκιπας Harry να χρειάστηκε μία στιγμή να χαλαρώσει όσο έχει ξεκινήσει η αντρίστροφη μέτρηση για τη γέννηση του πρώτου του παιδιού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό σήμαινε να επισκεφθεί την αγαπημένη του pub για μία μπίρα. 

Σύμφωνα με το Us Weekly, η The Sands End είναι η αγαπημένη pub του Harry (ανήκει στον νονό του), οπότε εκεί διάλεξε να πάει. Μαζί του βρισκόταν φυσικά η ομάδα security, αλλά η όλη κατάσταση ακούγεται αρκετά casual. Αντίθετα με τις φήμες, η Μeghan δε φαίνεται να έχει ζητήσει στον Harry να κόψει το αλκοόλ.

Ο Harry έχει επισκεφθεί τη συγκεκριμένη pub μαζί με τη Meghan το 2016, αν και αυτή τη φορά (υποθέτουμε για ευνόητους λόγους) η έγκυος σύζυγός του δε βρισκόταν μαζί.

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.