CELEBRITIES

H απάντηση της Kate Middleton στις φήμες που τη θέλουν έτοιμη για τέταρτο παιδί


The Jennettes

1 Μαρτίου 2019

20181030_zaa_m160_064.jpg

Οι fans της βασιλικής οικογένειας δε χορταίνουν να μαθαίνουν τα νέα των royals, ειδικά αν αυτά αφορούν βασιλικά μωρά. Με τη γέννηση του μωρού του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να πλησιάζει, το κοινό δε θα μπορούσε παρά να απορεί αν η Kate Middleton είναι έτοιμη για ένα ακόμα παιδί.

Η Δούκισσα του Cambridge έκανε τη δεύτερη εμφάνισή της στην Ιρλανδία αυτήν την εβδομάδα, μαζί με το σύζυγό της, πρίγκιπα William. To κοινό χαιρέτησε ένθερμα το βασιλικό ζεύγος, προσφέροντάς του μια όμορφη υποδοχή στην πόλη. Το ζήτημα των παιδιών προέκυψε, όταν η Kate Middleton συνάντησε τον 5 μηνών James Barr, μαζί με τον πατέρα του. Το όμορφο μωρό άγγιξε το μητρικό ένστικτο της Kate, η οποία είπε: "Είναι υπέροχος. Με κάνει να θέλω να κάνω παιδί".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Ballymena for the wonderful welcome for The Duke and Duchess of Cambridge! #RoyalVisitNI

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Ο πατέρας του μικρού, ο οποίος πιθανόν είναι δημοσιογράφος, έκανε την "καυτή" ερώτηση στην Kate: "Mωρό νούμερο 4;". Σε αυτό, η Δούκισσα του Cambridge απάντησε γελώντας: "Νομίζω ότι ο William θα ανησυχούσε λίγο".

Για κάποιους, αυτή η απάντηση δείχνει ότι η Kate Middleton είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο παιδί της. Μάλλον όμως πρόκειται απλώς για έναν πολύ κομψό τρόπο να αποφύγει μια σαφέστερη απάντηση. Η Δούκισσα του Cambridge γέννησε τον μικρό γιο της Louis τον Aπρίλιο του 2018, μετά από μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη, η οποία την οδήγησε στο να μην παρευρεθεί σε πολλές βασιλικές υποχρεώσεις της.

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τα νέα της εγκυμοσύνης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.