CELEBRITIES

Η Meghan και ο Harry "χώρισαν" με την Kate και τον William


The Jennettes

15 Μαρτίου 2019

20190312_zaa_nc34_010_1.jpg

Μετά από μήνες υποθέσεων, το παλάτι του Buckingham και του Kensington ανακοίνωσαν τα σχέδια του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William να χωριστούν και να δημιουργήσουν διαφορετικά νοικοκυριά. Η κίνηση αυτή σημαίνει πως o δούκας και η δούκισσα του Sussex θα απομακρυνθούν απ' τους Cambridges για να φτιάξουν ένα τελείως δικό τους γραφείο επικοινωνιών στο παλάτι του Buckingham, με την πρώην σύμβουλο καμπάνιας της Hillary Clinton, να παίρνει τον ρόλο της γραμματέα Τύπου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan and Harry (@meghan_harry_news) on

Το προσωπικό που έχει δουλέψει για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan επέλεξαν να παραμείνουν στο παλάτι του Kensington, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge, όσο ο William συνεχίζει να προετοιμάζεται για τον ρόλο του ως βασιλιάς.

Η δήλωση του Buckingham Palace αναφέρει πως η βασίλισσα, με την υποστήριξη του πρίγκιπα Charles, συμφώνησε στη δημιουργία ενός νέου νοικοκυριού για τον Harry και τη Meghan, επιτρέποντας στο ζευγάρι να τους αποχωριστεί και να συνεχίσει τις φιλανθρωπικές του κινήσεις.

 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.