CELEBRITIES

Η φωτογραφία του Harry και της Meghan που δεν είχε ξαναδεί το φως της δημοσιότητας


The Jennettes

5 Απριλίου 2019

20190311_zaa_ap2_364.jpg

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μοιράστηκαν στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία από το ταξίδι τους στη Botswana από το 2017. Η φωτογραφία δείχνει το ζευγάρι να βάζει ένα δορυφορικό περιλαίμιο σε έναν κοιμησμένο ελέφαντα για να τον κρατήσουν ασφαλή από τους κυνηγούς. Η Meghan φοράει ένα tank top και παντελόνι με τσέπες, ενώ ο Harry φοράει μία πράσινη μπλούζα και μπλε σορτς. Και οι δύο τους φορούν καπέλα για προστασία απ' τον ήλιο.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ταξίδεψαν στην Αφρική για να βοηθήσουν τον Dr. Mike Chase του Elephants Without Borders. Η φωτογραφία τους είναι κομμάτι ενός slideshow από πέντε φωτογραφίες. Άλλες φωτογραφίες δείχνουν τον Harry να παρευρίσκεται στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Our Planet στο Museum of Natural History του Λονδίνου, με τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Charles.

H Botswana έχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές της Meghan και του Harry, αφού εκεί ταξίδεψαν μαζί μερικές εβδομάδες αφού γνωρίστηκαν. "Ήρθε και με βρήκε για πέντε μέρες εκεί έξω, πράγμα φανταστικό," αποκάλυψε ο Harry στη συνέντευξή τους μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα. "Μετά ήμασταν μόνο οι δυο μας, πράγμα που ήταν σημαντικό για εμένα έτσι ώστε να βεβαιωθώ πως θα είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε." Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Meghan περιλαμβάνει και ένα διαμάντι από τη Botswana, όπως και δύο μικρότερες πέτρες από την συλλογή της πριγκίπισσας Diana.

 

Δείτε ακόμη: Ο Πρίγκιπας Harry σώζει ελέφαντες και καίει καρδιές

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.