CELEBRITIES

Η πραγματική ιστορία πίσω από το ραντεβού στα τυφλά του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle


The Jennettes

9 Απριλίου 2019

20181016_zaa_ap2_120.jpg

Από τότε που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2017, οι royal fans προσπαθούν να φτιάξουν το παζλ για το πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι. Αρχικά, οι fans ήταν πεπεισμένοι πως τους σύστησε η Misha Nonoo - μία μακροχρόνια φίλη της Meghan της οποίας ο σύζυγός πήγε σχολείο με τον πρίγκιπα Harry και τον πρίγκιπα William - αλλά τώρα ξέρουμε πως πραγματικά έστησε το ραντεβού στα τυφλά: η Violet Westenholz.

Όπως αποκαλύπτει η royal reporter, Katie Nicholl, στο επερχόμενο βιβλίο της, Harry and Meghan: Life, Loss and Love, η von Westenholz απ' ότι φαίνεται έδωσε στον Harry τον αριθμό της Meghan. Είναι γνωστό πως οι δύο τους πήγαν σε ραντεβού στα τυφλά στο Soho House του Λονδίνου, αλλά η Nicholl κατάφερε να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη σε εκείνο το πρώτο ραντεβού:

"Το ραντεβού κανόνισε μία κοινή φίλη που πιστεύεται πως είναι η Violet von Westenholz, η κόρη του φίλου του πρίγκιπα Charles και Ολυμπιονίκη σκιέρ, Baron Piers von Westenholz. H Violet, που εργάζεται για τον οίκο μόδας Ralph Lauren, περνούσε χρόνο με τη Meghan εκείνο το καλοκαίρι, ντύνοντάς την για μία φωτογράφηση για τη σειρά Suits και συνοδεύοντάς την στο Wimbledon για να δει τη φίλη της, Serena Williams, να αγωνίζεται. Σύμφωνα με μία πηγή, η Violet, που ξέρει και τον Harry και τη Meghan καλά, σκέφτηκε πως θα ήταν ταιριαστοί και μία πηγή κοντά στη Violet μου είπε πως έδωσε στον Harry τον αριθμό της Meghan.

Εκείνος επικοινώνησε και όταν συναντήθηκαν μέρες αργότερα, ο Harry ενθουσιάστηκε με την ζωντανή, παθιασμένη και υπέροχη ηθοποιό από την Καλιφόρνια. Η Meghan ήταν διαφορετική από τα κορίτσια με τα οποία έβγαινε τόσο καιρό.

Ο Harry έβγαινε με την Sarah-Ann Macklin, ένα μοντέλο από τη Βρετανία, νωρίτερα εκείνο το καλοκαίρι. Τους είχε γνωρίσει επίσης μία κοινή φίλη και τυχαία η Sarah-Ann έφερε κάτι παραπάνω από μία ομοιότητα στη Meghan, αλλά η ομοιότητα έφτανε μέχρι εκεί. Στα είκοσι-επτά της ήταν πολύ μικρότερη από τον Harry κι ενώ τα πήγαιναν καλά, δεν κόλλησαν ποτέ πραγματικά. 'Η Sarah-Ann ζει πολύ καθαρά και δεν πίνει σχεδόν καθόλου. Ήταν σε διαφορετικό μήκος κύματος,' είπε μία φίλη της. 'Ήταν περίεργο για εκείνη που ο Harry ήθελε να βγαίνει όλη την ώρα και η αλήθεια είναι πως δεν έμοιαζε έτοιμος να δεσμευτεί οπότε το ρομάντζο δεν προχώρησε ποτέ πραγματικά'. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετικά όταν ο Harry συνάντησε τη Meghan.

Τρία χρόνια μεγαλύτερη από εκείνον, χωρισμένη και ένα διάσημο όνομα στον δικό της χώρο, απέπνεε μία αυτοπεποίθηση και ένα χάρισμα το οποίο τον έλκυσε αμέσως. 'Απλά έκαναν κλικ και τα πήγαν πολύ καλά από την πρώτη κιόλας συνάντηση. Ήταν όλο πολύ εύκολο και φυσικό από την αρχή," λέει ένας φίλος. Αμέσως κανόνισαν να βρεθούν ξανά, αυτή τη φορά στο Soho House του Λονδίνου όπου εργάζεται ένας άλλος κοινός τους φίλος o Markus Anderson. O Anderson κανόνισε να έχουν ένα διακριτικό τραπέζι στο ιδιωτικό club κι επειδή έχουν πολιτική κατά των φωτογραφιών, το ζευγάρι είχε ένα χαλαρό ραντεβού χωρίς να ανησυχούν για το αν θα τους φωτογραφήσουν. Μιλούσαν για ώρες με ένα μπουκάλι κρύο ροζέ κρασί επιβεβαιώνοντας στον Harry πως είχε πράγματι γνωρίσει κάποια ξεχωριστή. Τόσο ξεχωριστή που την κάλεσε να πάει μαζί του στη Botswana μερικές εβδομάδες αργότερα. Ο Harry έχει πει από τότε πως 'όλα τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν και όλα ήταν απλά τέλεια,' και ήταν."

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.