CELEBRITIES

H Gigi και η Bella Hadid πριν γίνουν top models


The Jennettes

16 Απριλίου 2019

gigibella.jpg

Μπορεί στο μυαλό μας οι αδερφές Hadid να είναι από τα κορυφαία μοντέλα, αλλά υπήρξαν έφηβες και έχει πραγματικά ενδιαφέρον να δείτε πώς ήταν πριν γίνουν διάσημες.

Η μητέρα τους είχε λάβει μέρος σε μια πετυχημένη αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή «Real Housewives of Beverly Hills», έτσι έχουμε εικόνες από τη ζωή των δυο από τα εφηβικά τους χρόνια. Από ότι φαίνεται ήταν δυο κλασικά νεαρά κορίτσια που είχαν διαφωνίες με τη μητέρα τους για τα μελλοντικά τους σχέδια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Βέβαια, η μητέρα τους, τους στήριζε από τα πρώτα τους βήματα στο modeling και τις υποστήριξε ώστε να είναι αυτόνομες. Η μητέρα Hadid δε σταμάτησε να συμβουλεύει τις δυο αδερφές προτρέπονας τες να επιλέξουν ανάμεσα στη μόδα και τον αθλητισμό, ενώ απολαμβάνουν μαζί το όμορφο σπίτι τους στο Beverly Hills.

Πάντως η ιστορία μέχρι στιγμής έδειξε ότι οι αδερφές Hadid έκαναν σωστές επιλογές στη καριέρα τους και σύντομα κατέκτησαν τις πασαρέλες των πιο διάσημων οίκων όλου του κόσμου!

Δείτε το video:

 

Δείτε ακόμη:

Η μητέρα των Gigi και Bella Hadid πουλάει το υπέροχο διαμέρισμά της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.