CELEBRITIES

Η Anne Hathaway ξέσπασε σε κλάματα όταν γνώρισε αυτόν τον celebrity


The Jennettes

9 Μαΐου 2019

20181203_zaf_ny1_119.jpg

O RuPaul είναι παγκοσμίως αγαπητός - αλλά ίσως να μην υπάρχει μεγαλύτερη fan από τον παρουσιαστή του Drag Show από την Anne Hathaway. Όταν η ηθοποιός εμφανίστηκε στο The Late Show with Stephen Colbert, απέδειξε πως είναι μία πραγματική και αφοσιωμένη fan. Όλα άρχισαν όταν ο Colbert την ρώτησε για το ποια σειρά βλέπει όταν θέλει να νιώσει καλύτερα.

Η απάντησή της ήταν ενδεχομένως απρόσμενη. Οι αγαπημένες της σειρές είναι το Game of Thrones (Ακούγεται απάισιο - δεν θα έπρεπε να βλέπω ανθρώπους να πεθαίνουν για να νιώσω καλύτερα αλλά την λατρεύω," είπε) και το Killing Eve. Μετά ο Colbert συνέχισε, "Και οι σειρές που οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν;" στο οποίο εκείνη απάντησε το RuPaul's Drag Race. "Ω θεε μου, ω θεε μου, λατρεύω αυτή τη σειρά τόσο πολύ," είπε, πριν αποκαλύψει πως δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον RuPaul.

Κι εκεί ο RuPaul ανέβηκε στην σκηνή και σόκαρε τόσο τη Hathaway που έβαλε τα κλάματα. "Σε αγαπώ τόσο πολύ," του είπε όσο αγκαλιάζονταν. "Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα."

Όταν ο Colbert ρώτησε τον RuPaul αν υπάρχει κάτι που θα ήθελε να πει στην Hathaway, εκείνος απάντησε: "Αγάπη μου, είσαι η νικήτρια της δοκιμασίας για αυτή την εβδομάδα. Shantay, you stay!"

 


 

Δείτε ακόμη: Η Anne Hathaway λυπήθηκε που πήρε Oscar;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.