CELEBRITIES

Η βασιλική εκπαίδευση της Kate Middleton περιλάμβανε μία πολύ περίεργη άσκηση


The Jennettes

14 Μαΐου 2019

20190122_zaa_m160_007.jpg

Το να γίνεις μέλος της βασιλικής οικογένειας απαιτεί πολλή δουλειά, στη μορφή έντονης εκπαίδευσης. Πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry, απήγαγαν τη Meghan Markle ως κομμάτι της βασιλικής της εκπαίδευσης. Για την Kate Middleton, η βασιλική εκπαίδευση περιλάμβανε το να βλέπει videos της πριγκίπισσας Diana.

Στο βιβλίο της Kate: The Future Queen, η royal expert και βιοράφος, Katie Nicholl, περιγράφει πώς το παλάτι εκπαίδευσε την Kate να αντιμετωπίζει τα media όταν ακόμα έβγαινε με τον πρίγκιπα William:

"Όλως περιέργως, της είχαν πει να βλέπει videos της πριγκίπισσας της Ουαλίας έτσι ώστε να μάθει πώς να αντιμετωπίζει τους paparazzi, διαβόητοι για την επιθετικότητά τους με σκοπό να βγάλουν μία φωτογραφία, προκαλώντας το θύμα τους με σκοπό να πάρουν μία απάντηση. Στο παλάτι, υπήρξε μία συντονισμένη προσπάθεια να μην επιτρέψουν στην Kate να περάσει την ίδια αδίστακτη αντιμετώπιση."

Το πρώτο τεστ της εκπαίδευσης της Kate με τα media, ήταν όταν εμφανίστηκε στα Horse Trials στο Gatcombe Park. Μπορεί ο πρίγκιπας William να μην ήταν μαζί της, αλλά ο τύπος προσπάθησε και πάλι να την κάνει να ποζάρει. Η Kate απάντησε, "Αν το κάνω τώρα, μετά θα πρέπει να συνεχίσω να το κάνω".

Κι αυτή η διπλωματική απάντηση είναι η πιο πρώιμη απόδειξη πως η Kate επρόκειτο να κάνει την καλύτερη δουλειά ως royal.

 

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε πριγκίπισσα της Disney 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.