CELEBRITIES

O Kit Harington μπήκε σε κέντρο θεραπείας για να αντιμετωπίσει το τέλος του Game of Thrones


The Jennettes

29 Μαΐου 2019

abaca-532636-166.jpg

Ο star του Game of Thrones, Kit Harington, μπήκε σε ένα κέντρο θεραπείας μετά το τέλος της σειράς.

"Ο Kit αποφάσισε να κάνει διάλειμμα στο πρόγραμμά του ως μια ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο σε ένα κέντρο θεραπείας για να δουλέψει μερικά προσωπικά ζητήματα", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του στο Variety.

To Page Six δημοσίευσε την Τρίτη ότι ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος έπαιζε τον Jon Snow στο Game of Thrones, προσπαθεί να αντιμετωπίσει το στρες και την κατανάλωση αλκοόλ σε ένα πολυτελές κέντρο υγείας κι ευεξίας στο Connecticut όπου διαμένει τον τελευταίο μήνα. Ο Harington έφτασε στο κέντρο μερικές εδομάδες πριν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς στις 19 Μαΐου.

Το πρόσφατο ντοκιμαντέρ για το Game of Thrones, με τίτλο Last Watch άφησε κάποιες υπόνοιες για το στρες που βίωνε ο ηθοποιός στο τέλος της σειράς. Mάλιστα, όταν ο Kit έμαθε ότι ο χαρακτήρας του σκοτώνει τη Daenerys στο τελευταίο επεισόδιο, έβαλε τα κλάματα.

Αργότερα, ο Harington αποκαλυψε ότι έψαξε για θεραπεία μόλις έμαθε τη μοίρα του χαρακτήρα του. "Αυτή ήταν η στιγμή στην οποία ξεκίνησα θεραπεία κι άρχισα να μιλάω στους ανθρώπους", είπε. "Ένιωσα πολύ ανασφαλής και δεν μιλούσα σε κανέναν".

Στην ίδια συνέντευξη, ο 32χρονος μίλησε ανοιχτά για την πνευματική και συναισθηματική του κατάσταση κατά τη διάρκεια της σειράς. "Δεν ήταν μια πολύ καλή περίοδος της ζωής μου", είπε. "Ένιωσα ότι έπρεπε να νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου, όταν στην πραγματικότητα ένιωθα πολύ ευάλωτος".

"Η πιο σκοτεινή μου περίοδος ήταν όταν η σειρά άρχισε να ασχολείται πάρα πολύ με τον Jon, όταν πέθανε κι αναστήθηκε. Αλήθεια δεν μου άρεσε να είναι όλη η προσοχή συγκεντρωμένη στον Jon. Όταν κρέμεται από πάνω σου το σασπένς μιας σειράς, και μάλιστα μιας σειράς στο απόγειο της δύναμής της, η προσοχή που συγκεντρώνεις εσύ είναι τρομακτική".

Σε μια συνέντευξη με το Esquire, ο Harington παραδέχτηκε ότι είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των τελευταίων σκηνών.

"Την τελευταία ημέρα γυρισιμάτων, ένιωθα καλά...ένιωθα καλά...ένιωθα καλά... Και μετά έπρεπε να κάνω τις τελευταίες σκηνές μου κι άρχισα να αναπνέω πιο γρήγορα", είπε. "Μόλις τελείωσαν, κατέρρευσα. Με κατέλαβε η ανακούφιση και η θλίψη για το ότι δε θα μπορούσα να το ξανακάνω".

Δείτε ακόμη:

Πώς θα ήταν οι ήρωες του Game Of Thrones αν τους έφτιαχνε η Disney;

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.