CELEBRITIES

O Donald Trump χαρακτήρισε την Meghan Markle «μοχθηρή» πριν την επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο


The Jennettes

3 Ιουνίου 2019

60709489.jpg

Η Meghan Markle πριν γνωρίσει και παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry δεν δίσταζε να πάρει θέση σε πολιτικά ζητήματα όπως για παράδειγμα η πολιτική που ασκούσε ο Donald Trump και οι απόψεις που είχε για το ρόλο της γυναίκας. Ο Αμερικανός πρόεδρος περιέγραψε τη Δούκισσα του Sussex ως "μοχθηρή" λίγες μέρες πριν από την επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα “The Sun” καθώς στο παρελθόν η Meghan τον επέκρινε δημοσίως.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on

Μάλιστα η ίδια είχε δηλώσει ότι σκεφτόταν να μετακομίσει στον Καναδά, ο Donald Trump όπως ανέφερε δεν γνώριζε αυτές τις αρνητικές δηλώσεις που είχε κάνει σε βάρος του, λέγοντας χαρακτηριστικά «Τι μπορώ να πω; Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο μοχθηρή!»

Ο Trump θα φτάσει στο Λονδίνο τη Δευτέρα 3 Ιουνίου μαζί με την Πρώτη Κυρία Melania Trump και τα ενήλικα παιδιά του για τριήμερη επίσκεψη.

Δείτε ακόμη:

9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.