CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε πόσα παιδιά θέλει ακόμα με την Meghan Markle


The Jennettes

31 Ιουλίου 2019

Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε πόσα παιδιά θέλει ακόμα με την Meghan Markle

Φαίνεται πως ο μικρός Archie θα έχει μόνο ένα αδερφάκι. Ο πατέρας του, πρίγκιπας Harry, αποκάλυψε πως θέλει "maximum" δύο παιδιά, σε μία συνέντευξη με την θρυλική ανθρωπολόγο Jane Goodall, η οποία εμφανίστηκε στο τεύχος της βρετανικής Vogue Σεπεμβρίου, στο οποίο ήταν guest-editor η Meghan Markle.

Ο δούκας του Sussex και η Goodall συζήτησαν το πόσο τρομακτική είναι η κλιματική αλλαγή, ειδικά αν είσαι γονιός. "Είναι τρομακτικό. Ειδικά αν μόλις έκανες παιδί," είπε η Goodall στον Harry, αναφερόμενη στον δύο μηνών γιο του με την Meghan.

"Το βλέπω διαφορετικά τώρα, σίγουρα," είπε ο Harry. "Αλλά πάντα ήθελα να προσπαθήσω να βεβαιωθώ, ακόμα και πριν κάνω παιδί ή ελπίσω να κάνω παιδιά..."

"Όχι πάρα πολλά!" τον έκοψε η Goodall γελώντας.

"Δύο maximum!" συνέχισε ο Harry. "Αλλά πάντα πίστευα: Αυτό το μέρος είναι δανεικό. Και, σίγουρα, το ότι είμαστε όσο έξυπνοι είμαστε όλοι ή όσο εξελιγμένοι υποτίθεται πως είμαστε, θα έπρεπε να μπορούμε να αφήσουμε κάτι καλύτερο πίσω μας για την επόμενη γενιά".

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.