CELEBRITIES

Ο Elton John υπερασπίζεται την Μeghan Markle και τον πρίγκιπα Harry μετά την αρνητική κριτική που δέχθηκαν


The Jennettes

22 Αυγούστου 2019

Ο Elton John υπερασπίζεται την Μeghan Markle και τον πρίγκιπα Harry μετά την αρνητική κριτική που δέχθηκαν

Πριν λίγες μέρες έγινε σκληρή κριτική από το βρετανικό τύπο στον πρίγκιπα Harry και την Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκαν οι 4 πτήσεις του ζευγαριού με ιδιωτικά τζετ μέσα σε διάστημα 11 ημερών.

Η κίνηση αυτή ήταν άκρως αντιφατική με μια συνέντευξη του πρίγκιπα στη βρετανική Vogue, ο οποίος δήλωσε πως “πάντοτε πίστευα πως αυτός ο τόπος δε μας ανήκει. Σίγουρα είμαστε έξυπνοι και πρέπει να εξελισσόμαστε, αλλά πρέπει να αφήσουμε κάτι καλύτερο στην επόμενη γενιά”, θέλοντας να υπερασπιστεί το περιβάλλον.

Ο τύπος αντέδρασε αρνητικά και ο Elton John θέλησε να υπερασπιστεί το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος ήταν στενός φίλος με τη πριγκίπισσα Νταϊάνα, πλήρωσε μία πτήση του πριγκιπικού ζεύγους, ώστε να έχουν υψηλότερη προστασία. Στη συνέχεια, ο John, και ο σύζυγός του David Furnish έδωσαν στο ζευγάρι το σπίτι τους.

Στη συνέχεια, έγραψε στο Twitter πως “είμαι βαθιά ενοχλημένος από τη σημερινή διαστρεβλωμένη και κακόβουλη αναφορά του Τύπου σχετικά με την παραμονή του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex στο σπίτι μου στη Νίκαια την περασμένη εβδομάδα. Η μητέρα του πρίγκιπα Harry η Νταϊάνα ήταν μία από τις στενότερες μου φίλες. Νιώθω υποχρέωση να προστατεύσω τον Harry και την οικογένεια του από την αχρείαστη διαστρέβλωση του Τύπου. Μετά από μία σκληρή χρονιά με πολύ δουλειά και αφοσίωση στη φιλανθρωπία , εγώ και ο Ντέιβιντ θέλαμε η νέα οικογένεια να έχει ιδιωτικές διακοπές στην ησυχία του σπιτιού μας. Θέλοντας λοιπόν, να πετύχω την υψηλή και τόσο απαραίτητη προστασία, τους παρείχα μια πτήση με ιδιωτικό τζετ”.

Επίσης, ο Elton συνέχισε τα σχόλια του σχετικά με τις φιλανθρωπίες του ζευγαριού, λέγοντας “ Σέβομαι ιδιαίτερα και επικροτώ τις δεσμεύσεις που έχει κάνει το ζευγάρι σχετικά με τη φιλανθρωπία και καλώ τον Τύπο να σταματήσει αυτές τις αναληθείς φήμες σχετικά με το χαρακτήρα τους, τις οποίες πλάθουν καθημερινά με το μυαλό τους”.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.