CELEBRITIES

H συγκινητική δημοσίευση του Elton John για την πριγκίπισσα Diana


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2019

H συγκινητική δημοσίευση του Elton John για την πριγκίπισσα Diana

O Elton John και η πριγκίπισσα Diana γνωρίστηκαν το 1981 κι έγιναν αμέσως πολύ καλοί φίλοι. Στις 31 Αυγούστου έκλεισαν 22 χρόνια από τον θάνατο της, το 1997. Όταν η πριγκίπισσα πέθανε, ο τραγουδιστής έκανε μια επανεκτέλεση του τραγουδιού του Candle in the Wind για να την τιμήσει, αλλάζοντας τους στίχους. Το τραγούδι έγινε αμέσως επιτυχία, κι ο Elton το τραγούδησε στην κηδεία της.

Χθες, ο Elton John μοιράστηκε μια φωτογραφία, που δείχνει τον ίδιο και τη Diana σε μια ευχάριστη στιγμή, όπου και οι δύο δείχνουν χαμογελαστοί και χαρούμενοι. Η Diana ήταν όπως πάντα πολύ stylish, με ένα σκούρο τοπ κι ένα μπλε σακάκι με κέντημα, ενώ ο Elton φορούσε ένα γαλάζιο γιλέκο, κι ένα σακάκι με κονκάρδες. Στη λεζάντα, ο ίδιος έγραψε "Μου λείπεις τόσο πολύ", και πρόσθεσε με ετικέτα τον φωτογράφο του όμορφου στιγμιότυπου, Richard Young

Οι ακόλουθοι του Elton μοιράστηκαν αμέσως την συμπαράστασή τους, γράφοντας όμορφα λόγια για την πριγκίπισσα Diana καθώς και για τη φιλία τους. Ο Elton έχει κρατήσει επαφές με τους γιους της πριγκίπισσας, ενώ έπαιξε και στη γαμήλια δεξίωση του γάμου του Harry και της Meghan τον περασμένο Μάιο.

Δείτε ακόμη: Πριγκίπισσα Diana: Αυτοί είναι οι 7 πιο αγαπημένοι διάσημοι φίλοι της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.