CELEBRITIES

Η Kaia Gerber έκλεισε τα 18 και αναδημιούργησε ένα από τα iconic looks της Cindy Crawford


9 Σεπτεμβρίου 2019

Η Kaia Gerber έκλεισε τα 18 και αναδημιούργησε ένα από τα iconic looks της Cindy Crawford

Το νεαρό μοντέλο και κόρη του supermodel των 90s Cindy Crawford, η Kaia Gerber έκλεισε τα 18 της χρόνια και το γιόρτασε με ένα φαντασμαγορικό πάρτι.
Η καλλονή γιόρτασε τα γενέθλια της την Παρασκευή το βράδυ με ένα πάρτι στο ξενοδοχείο Edition, στη Νέα Υόρκη, την στιγμή που η Εβδομάδα Μόδας εκεί, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Kaia, τίμησε την διάσημη μαμά της, Cindy Crawford, αντιγράφoντας ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και εικονικά της look, με μαύρο μπούστο σε στιλ Bondage, με δερμάτινα λουριά και χρυσαφένιες αγκράφες, από τον οίκο Versace, στα MTV Video Music Awards του 1992.

jenny.gr

Η παραλλαγή της Kaia, περιελάμβανε μια μαύρη, δερμάτινη, μίνι φούστα και ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο, ενώ αντίστοιχα, εκείνη της Cindy βασιζόταν στην μαύρη, μακριά φούστα. Το κομμάτι με τον πρωταγωνιστικό ρόλο και στα δύο look το strappy bustier, με λεπτομέρειες από διαφάνεια.
Εκτός όμως από το sexy οutfit της και το στιλ των μαλλιών, της όμορφης Kaia, έκλεψε την παράσταση, με τον πλούσιο όγκο, που απέπνεε retro vibes. Απέδειξε έτσι πως το στιλ είναι υπόθεση like mother like daughter!

 

Δείτε ακόμη:  Cindy Crawford-Kaia Gerber: Το πιο αχτύπητο δίδυμο μαμάς και κόρης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.