CELEBRITIES

Sat Hari Khalsa: Ποια είναι η γυναίκα που τη θέλουν όλοι για σύντροφο του Brad Pitt;


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2019

Sat Hari Khalsa: Ποια είναι η γυναίκα που τη θέλουν όλοι για σύντροφο του Brad Pitt;

Έντονες είναι οι φήμες ότι το τελευταίο διάστημα, ο διάσημος ηθοποιός, Brad Pitt, είναι πλέον σε σχέση με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων, Sat Hari Khalsa, χωρίς φυσικά να έχει επιβεβαιωθεί κάτι. 

Ο Pitt και η Khalsa είναι πάντως είναι αρκετό χρονικό διάστημα φίλοι. Ενώ πρόσφατα βρέθηκαν μαζί σε ένα πάρτυ της νέας ταινίας του διάσημου star «Ad Astra», με τις φήμες για σχέση να φουντώνουν ξανά. 

Η Khalsa είναι συνομήλικη με τον 55χρονο Pitt και ασχολείται μεταξύ άλλων και με τον χώρο των κοσμημάτων. Η σειρά κοσμημάτων της με όνομα «Amrit» (από την κόρη της), που αποτελείται από θηλυκά κομμάτια με ημιπολύτιμους λίθους, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων έχει επίσης, μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ινδία, όπου έμαθε πολλές πληροφορίες για τους πολύτιμους λίθους και τον αρχαίο συμβολισμό τους. Κοσμήματά της έχει φορέσει και η πρώην του Brad Pitt, Jennifer Aniston. Η Khalsa είναι ιδιαίτερα πνευματικός άνθρωπος, ενώ έχει μελετήσει και τη θεραπεία του όζοντος.

Δείτε ακόμη:Οι τυχερές έχουν βρεθεί πλάι στον Brad Pitt

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.