CELEBRITIES

Η Pippa Middleton εξομολογείται ότι χρησιμοποιεί εναλλακτικές θεραπείες για τον γιο της, Arthur


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2019

Η Pippa Middleton εξομολογείται ότι χρησιμοποιεί εναλλακτικές θεραπείες για τον γιο της, Arthur

Η Pippa Middleton, σε πρόσφατη συνέντευξή της, εξομολογήθηκε ότι πηγαίνει τον 1 έτους, Arthur, για απαλό μασάζ στο κεφαλάκι, κρανιακή οστεοπαθητική, ώστε να αποκαταστήσει τους φυσικούς βιορυθμούς του. 

Από τότε που ήταν 7 μηνών, ο μικρός Arthur, δέχεται μασάζ στο κεφαλάκι του, μία μέθοδο που ονομάζεται κρανιακή οστεοπαθητική και συμβάλει στην ηρεμία και τη χαλάρωση. Η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μωρά αλλά και ηλικιωμένους, εξασφαλίζοντας την απελευθέρωση τάσεων και εντάσεων σε όλο το σώμα.

"Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη για τα αποτελέσμτα της θεραπείας και να δω πόσο χαλαρωτικό ήταν γι 'αυτόν, αλλά και πόσο πολύτιμο ήταν το feedback. Ο άνθρωπος που έκανε μασάζ στον γιο μου, παρατήρησε ότι μια πλευρά του λαιμού του ήταν πιο σφιχτή από την άλλη, γεγονός που εξήγησε γιατί ευνόησε τη μία πλευρά να κοιμάται. Είδε επίσης ότι τα χέρια του ήταν ισχυρότερα από τα πόδια του και γι' αυτό, μου έδωσε μια άσκηση για να τον βοηθήσω", είπε χαρακτηριστικά η Pippa Middleton.

Δείτε ακόμη: Ποια είναι η πριγκίπισσα που ντύνεται καλύτερα από την Kate Middleton

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.