CELEBRITIES

Η Βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει την 72η επέτειο γάμου με τον Πρίγκιπα Φίλιππο και αποδεικνύει ότι έχει χιούμορ


The Jennettes

23 Νοεμβρίου 2019

Η Βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει την 72η επέτειο γάμου με τον Πρίγκιπα Φίλιππο και αποδεικνύει ότι έχει χιούμορ

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς πέρασαν η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Φίλιππος την 72η επέτειο του γάμου τους, η μονάρχης είναι εδώ για να σας πει ένα ειλικρινά λαμπρό αστείο.

Η Βασίλισσα αναφέρθηκε στην επέτειό της μ' έναν εκπληκτικό τρόπο, κάνοντας τους πάντες να πέσουν κάτω από τα γέλια. Η  Βασίλισσα Ελισάβετ υπογράφοντας το βιβλίο των επισκεπτών, ρώτησε τον διευθυντή του Chatham House, Robin Niblett, "Τι μέρα έχουμε σήμερα;" Αφού της απάντησε, η Βασίλισσα γέλασε και είπε: "Φυσικά, και ξέρω τι ημερομηνία έχουμε!".

Μετά την υπογραφή του βιβλίου, η βασίλισσα προφανώς αστειεύτηκε: "Τώρα, λοιπόν, αυτό αποδεικνύει ότι ήρθα εδώ". Σαφώς, η μονάρχης είχε μεγάλη χαρά για την εντυπωσιακή επέτειο γάμου της. Ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ παρέμεινε στο Λονδίνο για να εκτελέσει τα επίσημα καθήκοντά της, ο Πρίγκιπας Φίλιππος βρισκόταν στο Sandringham στο Norfolk.

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.